Melania Trump, outfit ieșit din comun. De ce a purtat o singură mănușă


La un eveniment recent, Melania Trump a avut o apariție uimitoare, apeciată de stiliști.


Aseară, la un eveniment oficial, Melania Trump (48 de ani) a arătat senzațional, într-o haină Burberry, în valoare de 1490 de lire sterline. Cu toate acestea, fanii Primei Doamne a SUA s-au arătat intrigați de accesoriul inedit purtat de aceasta.

Citește și: Fotografia pe care Casa Albă o vrea ștearsă de pe internet. Cum s-a fotografiat Melania Trump înainte să devină Prima Doamnă a Statelor Unite

Melania a purtat o singură mănușă, de culoare neagră, pe mâna stângă. Cu toate acestea, stilistul ei a dezvăluit că nu acesta era planul inițial.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ètiquette (@lady_etiquette_) on

Hervé Pierre a dezvăluit pentru  Yahoo! că mănușile Melaniei Trump au fost ”foarte potrivite pentru o Primă Doamnă”.

”Dacă găsesc outfitul potrivit, designer-ul este aproape irelevant. Designerul este Burberry, putea fi oricine altcineva. Nu are nimic de-a face cu Anglia sau Brexit. Dacă ar trebui să mă gândesc la toate aceste lucruri când mă uit la rochii sau la combinații vestimentare, mi-aș pierde mințile”.

Cu toate acestea, nu toți fanii au fost înnebuniți după look-ul Melaniei Trump. ”Melania, toată în negru și cu o singură mănușă... arată de parcă ar participa la înmormântare”.

Foto: Getty

Vezi: Ce se întâmplă la FERMA în zilele următoare

related posts

Modifică setările cookies