Michelle Obama, senzațională într-o pereche de cizme de 4000 de dolari


Michelle Obama a apărut la interviul cu Sarah Jessica Parker într-o ținută de senzație.


Aflată în turneul de promovare a cărții sale, ”Becoming”, Michelle Obama a fost intervievată de vedeta serialului ”Sex and the City” Sarah Jessica Parker. Pentru acest eveniment, soția fostului președinte al Statelor Unite a purtat o pereche de cizme sclipitoare, semnate Balenciaga, în valoare de 4000 de dolari.

Citește și: Scrisoarea emoționantă pe care Michelle Obama i-a scris-o tinerei care a fost cândva: Dragă, Miche...

Rochia galbenă pentru care a optat este, de asemenea, o piesă vestimentară din colecția primăvară-vară 2019 Balenciaga, care încă nu este disponibilă pe piață. 

 

În timpul evenimentului, Obama a vorbit despre felul în care își alegea ținutele cât timp a fost Prima Doamnă a Statelor Unite. În timpul celor opt ani în care a stat la Casa Albă, aceasta a devenit o persoană extrem de influentă în modă. De multe ori, rochia purtată de ea în public devenea sold out în doar câteva ore.

”Știam că hainele mele sunt ca o declarație, așa că m-am hotărât să profit de acest lucru pentru a promova designeri tineri, la început de drum, care de obicei nu primesc atât de multă atenție. Este unul dintre motivele pentru care am ales să port o rochie Jason Wu la inaugurare”.

Foto: Getty

  • Michelle Obama, senzațională într-o pereche de cizme de 4000 de dolari
Modifică setările cookies