Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”


Mihaela Rădulescu mărturisește că producătorii au dorit ca ea să fie ”o apariție”, astfel că  și-a adus la Fermă o mulțime de piese vestimentare valoroase.

Tag-uri:

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea celui mai tare show al momentului, FERMA de la PRO TV.

Citește și: Povestea fascinantă a locului în care se filmează FERMA 2019

Deși lucrurile se desfășoară într-un ritm alert și atât concurenții cât și prezentatorii sunt nevoiți să stea izolați, în munți, și să respecte un regim spartan, Mihaela Rădulescu dezvăluie că îi place la nebunie ceea ce face. 

”Nici n-aș putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere și uneori nici nopți întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr. Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare - mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lunga a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei :)) Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu... O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile ”.

Pentru fanii care cred că aparițiile ei sunt prea elegante pentru o emisiune care desfășoară în creierii munților, Mihaela Rădulescu vine cu explicații. 

”Hainele și încălțările prea elegante pentru locul în care ne aflăm - când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut... o apariție, chiar și în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea și abia aștept să mă vedeți în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel și ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa și concurenții... ”.

Vezi și. Ce se întâmplă în această săptămână la FERMA 

related posts

Modifică setările cookies