Milla Jovovich, apariție de revistă pe covorul roșu de la Cannes


Actrița de la Hollywood a călcat încrezătoare pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, îmbrăcată într-o rochie de culoare albastră.


Milla Jovovich a pășit pe covorul roșu de la Cannes, miercuri, la premiera filmului „Burning”, purtând o rochie de culoare albastră într-o nuanță denumită de marile case de modă „baby blue.

Actrița în vârstă de 42 de ani, a purtat o rochie până în pământ, decorată fin cu pietre prețioase, cu un decolteu amețitor, creată special pentru starul de la Hollywood, de un brand de top din lumea modei.

Bijuteriile pe care le-a purtat au fost de o eleganță inconfundabilă, semnate de aceeași casă de modă ca și rochia. Designerii brandului Prada au declarat pentru presă, că rochia a fost creată special pentru artistă și nu este disponibilă pentru vânzare, însă colecțiile viitoare vor pune la dispoziția doritorilor rochii asemănătoare celei purtate de model.


 

Milla Jovovich și soțul acesteia, Paul W.S. Anderson sunt căsătoriți din 2009 și au doi copii, în vârstă de 11 și 3 ani. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare, încă din 2002, la înregistrările pentru filmul ”Resident Evil”, regizat de actualul soț al artistei. 

FULLSCREEN
Milla Jovovich, apariție de revistă pe covorul roșu de la Cannes
  • /

related posts