Moda de primavara in stil vintage: vezi cele mai cool tinute de la targul V for Vintage din Bucuresti


In weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles a fost locul de intalnire a peste 2.500 de persoane indragostite de cultura modei si de stilul de viata La Dolce Vita. La cea de-a 8-a editie V for VINTAGE vizitatorii au gasit vintage autentic, au intalnit designeri, gustat bunatati si incerca creme bio & organice. Vezi cum s-au imbracat fashionistele.


Timp de doua zile, V for VINTAGE a trait La Dolce Vita alaturi de publicul din Bucuresti, sub toate aspectele posibile. Cei peste 2.500 de vizitatori s-au abandonat unui veritabil un tur de forta al creativitatii pure. Zeci de zeci de standuri s-au jucat cu culorile si imaginatia, inimile au zambit odata cu primavara iar nuantele puternice ne-au sarutat ochii si sufletul. 

Zona de lounge nu s-a lasat mai prejos, oferind vizitatorilor cea mai pura si copilareasca desfatare. Ca rasfat, Maison Esthetique a impletit parul tuturor vizitatoarelor care au avut curajul de a incerca o schimbare totala iar Avon a oferit sesiuni gratuite de manichiura. Pentru simturi, Aperol Spritz a oferit in Happy Hours cocktailuri racoritoare in timp ce Venchi a servit gelato autentic. Scuterul bleumarin Vespa a stat la dispozitia vizitatoarelor cu gust pentru aventura si calatorii. 

Vezi mai multe poze de la eveniment pe pagina lor de Facebook! 

FULLSCREEN
Moda de primavara in stil vintage: vezi cele mai cool tinute de la targul V for Vintage din Bucuresti
  • /

related posts