Modelul plus-size care revoluționează industria modei, după ce a pozat în costum de baie


Frumusețea reală, naturală, n-ar trebui să țină cont de culoarea pielii sau de numărul de kilograme - este convingerea după care se ghidează tot mai multe branduri internaționale în ultima vreme.


Un brand de lenjerie intimă și costume de baie  a dat lovitura după ce a publicat mai multe fotografii cu femei plinuțe, îmbrăcate în costume de baie sexy. 

 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos fotografii cu modelul plus-size în costum de baie 

 

Irena Drezi este una dintre tinerele care a acceptat să pozeze într-un deux-pieces , demonstrând că și fetele plinuțe pot fi sexy și provocatoare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de IRENA DRÉZI (@irenadrezi) pe

 

Fotografia cu tânăra purtând costumul de baie a strâns peste 100.000 de aprecieri și mii de comentarii de la internauții care s-au declarat sătui de standardele de frumusețe nerealiste folosite de multe companii din industria fashion. 

 

"Arăți ca o pictură în ulei", "Ești ca o statuie din Grecia Antică" - sunt câteva dintre comentariile pline de admirație lăsate de internauți. 


GALERIE FOTO

 

Citește și: Lorelei Bratu are 84 de kilograme și este cel mai cunoscut model plus-size din România. "Încerc să fiu vocea femeilor ca mine 

related posts

Modifică setările cookies