Avanpremieră VLAD. Monica Bârlădeanu, senzațională într-o rochie cu decolteu și sandale Jimmy Choo


La fastuosul eveniment de lansare a superproducției VLAD, Monica Bârlădeanu a avut o apariție demnă de gala premiilor Oscar.


Superproducția VLAD, care debutează pe 25 februarie la PRO TV, a avut invitați de seamă la grandiosul eveniment de lansare din această seară. Pe covorul roșu, au defilat, pe rând, actorii din distribuție - Olimpia Melinte, Adi Nartea, Andrei Aradits, George Piștereanu, Victoria Raileanu, Anghel Damian - dar și vedete PRO TV, precum Corina Caragea, Magda Pălimariu, Irina Rimes, Lavinia Petrea, Irina Fodor, Lora, Adela Popescu sau Cove.

Citește și: Monica Bârlădeanu, despre rolul său din superproducția VLAD: ”Eu sunt șahul la rege”

Pentru acest eveniment de marcă, Monica Bârlădeanu a ales o spectaculoasă ținută MMarquise.  ”Magenta este una dintre culorile mele favorite. Cu designerul de la MMarquise am lucrat la ținutele mele din serialul VLAD.  Mi s-a părut absolut just ca ea să facă și rochia pentru premieră. De machiaj și păr s-au ocupat Miki Ianovici și Adonis Enache”.

Frumoasa actriță și-a accesorizat rochia cu sandale Jimmy Choo. 

În superproducția VLAD, Monica Bârlădeanu interpretează rolul unei femei superbe, Carla: ”Vlad, știind setul de abilități de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o folosește, dar o armă cu mustrări de conștiință la un moment dat. Eu sunt șahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple niște lucruri”.  

Urmăriți, în direct, evenimentul de lansare a serialului VLAD pe pagina oficială de Facebook sau www.protvplus.ro.

Urmăriți mai multe știri despre actorii din VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

related posts

Modifică setările cookies