Motivul pentru care Meghan Markle refuză să poarte rochiile semnate Victoria Beckham


Ducesa de Sussex a dezvăluit motivul pentru care nu va purta niciodată o rochie semnată Victoria Beckham.


Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a devenit un fashion icon în toată lumea încă de la nunta sa cu prințul Harry, din luna mai a acestui an. Cumnata lui Kate Middleton nu a avut niciodată o apariție publică în care să nu arate impecabil.

Citește și: Meghan Markle, prima gafă vestimentară majoră. A lăsat eticheta rochiei la vedere

Până acum, am văzut-o pe Meghan - care este însărcinată cu primul ei copil - purtând Givenchy, Altuzarra, Stella McCartney sau Carolina Herrera. Cu toate aceste, se pare că nu o vom vedea niciodată purtând o rochie de la Victoria Beckham.

Într-un interviu pentru Glamour, Meghan a explicat motivul și nu este vorba despre faptul că nu vrea. Aceasta a explicat decizia ei prin faptul că nu are ”torsul lung” pentru a purta genul acela de rochii.

Ceea ce încep să învăț este că, deși unele lucruri arată minunat pe umeraș, nu înseamnă că vor arăta fabulos și pe mine. De exemplu, îmi plac rochiile de la Victoria Beckham, dar nu am torsul lung ca să arăt bine cu acel gen de croială”.

În mod evident, Victoria Beckham nu a fost deranjată de această mărturisire, cele două bucurându-se de o prietenie foarte apropiată. Victoria și David Beckham s-au numărat printre invitații de la nunta lui Meghan cu Harry, care a avut loc la Castelul Windsor în luna mai.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Motivul pentru care Meghan Markle refuză să poarte rochiile semnate Victoria Beckham
  • /

related posts