Motivul pentru care Meghan și Kate poartă rochii de gravidă scurte


De când fac parte din familia regală, Meghan Markle și Kate Middleton își aleg ținute destul de conservatoare.

Tag-uri:

Nu vorbim aici despre rochiile despicate pe coapsă sau cele transparente pe care Meghan le-a afișat în cadrul turneului regal din Australia. 

Citește și: Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un dineu oficial. Ce ținută a avut Ducesa

Chiar dacă lungimea rochiei agreată de protocolul regal este cel puțin până la genunchi, au existat anumite ocazii când Ducesa Kate și-a scurtat intenționat fustele și a arătat mai mult din picior: în timpul celor trei sarcini ale sale.

Conform fondatoarei unuia dintre brandurile favorite ale lui Kate, Seraphine, Ducesa de Cambridge optează pentru rochii mai scurte pentru că ”punerea în evidență a mâinilor și picioarelor este întotdeauna o idee bună pentru a da impresia unei siluete fine”. Aceasta prezice că și Meghan va proceda la fel în următoarele luni de sarcină, menționează cosmopolitan.com. 

 

Kate a ales rochiile mai scurte, de multe ori, deasupra genunchilor, ceea ce nu face în mod normal”, a declarat Cecile Reinaud, fondatoarea Seraphine, pentru InStyle. ”În special iarna, pentru că atunci poate purta dresuri negre, opace, care arată ok. Nu dezvăluie prea multe pentru că nu este în picioarele goale, este vorba despre dresuri groase, asortate la o rochie scurtă”.

Aceasta și-a dat cu părerea și în cazul lui Meghan: ”Pentru că sarcina ei se va dezvolta în timpul iernii, cred că și aceasta își va scurta lungimea rochiilor”, a spus Reinaud. ”Și cred că probabil va opta pentru ceea ce am văzut la nunta regală a prințesei Eugenie, această rochie tip haină”. 

Foto: Getty
FULLSCREEN
Motivul pentru care Meghan și Kate poartă rochii de gravidă scurte
  • /


related posts