Musette a lansat colectia toamna/iarna 2013. Ce accesorii se poarta in sezonul rece


Musette, cel mai cunoscut brand romanesc in materie de pantofi si accesorii vestimentare, a lansat colectia Toamna/Iarna 2013/2014.


Un stil bazat pe tehnologie multifunctională, pe nevoia de miscare, o combinatie originala de materiale si forme sunt noutatile colectiei lansate de Musette.

"Totul incepe cu o mare pasiune, cu dorinta de a transmite ceea ce simtim ca e important cu adevarat, pornind de la ADN-ul Musette, incercand sa aflam cu fiecare colectie ce este valoros si nemuritor. Pielea, cuiele, lemnul, asociate cu talent si muncă, se transforma in filosofia Musette - o linie noua, luxul in forma lui pura. Calitatea naturala a materialelor si constructia artizanala fac sa existe zeci de pasi pe care un produs Musette ii parcurge pana ajunge sa poarte eticheta Cristhelen B", declara Cristina Batlan, directorul de creatie al brandului.

Colectia sezonului2013 este influentata din cea mai noua experienta - Viena, de arcele ascutite ale bisericii Sfantul Stefan si acoperisul din tigle colorate al acesteia. Un amestec de rock, gothic si grunge - rock pentru forta culorilor, gothic pentru bogatia si minutiozitatea detaliului si grunge pentru functionalitate si simplitate.

Produse din noua colectie se gasesc deja in magazine si se pot achizitiona si on-line. 

related posts

Modifică setările cookies