N-ai fi crezut niciodata ca a fost chiar atat de slaba! Cum arata Oana Lis in adolescenta


Oana Lis recunoaste fara nicio jena ca nu arata exact cum si-ar dori. Vedeta isi asuma faptul ca este extrem de pofticioasa si nu rezista cand are in fata bucate apetisante. 


Placerea pentru mancarurile alese i-a adus multe kilograme in plus de care nu mai reuseste sa scape. Mai demult, Oana recunoastea ca a mancat singura bomboane de un milion de lei intr-o singura seara.

"Odata mi-am cumparat niste bomboane de un milion de lei si mi-au placut extraordinar de mult. Am mancat una, doua, trei, dupa care le-am ascuns. Dar nu mai puteam sa dorm cu gandul la ele. Pana dimineata le-am mancat pe toate!", povestea amuzata Oana Lis.

Au fost totusi vremuri cand Oana nu era chiar atat de mancacioasa...sau metabolismul ei functiona mult mai bine. O prietena a ei a postat pe Facebook o imagine in care apare si Oana Lis, mult schimbata. In adolescenta, actuala sotie a lui Viorel Lis era foarte slaba si aducea putin cu Nicole Kidman in anii '90.

"Eram virgina in poza asta", a comentat Oana Lis fotografia din urma cu 19 ani.

Se pare ca Oana nu este dispusa sa faca prea mari sacrificii ca sa isi recapete silueta din adolescenta.

"Nu sunt gravida, sunt doar pofticioasa, imi place sa mananc. Care problema? Milioane de oameni sunt gurmanzi! Normal ca mananc si noaptea, pentru ca zilele sunt pline, alerg de colo colo si evit locurile unde nu imi place mancarea. Asa ca prefer sa mananc acasa, nu pot sa spun ca gatesc, dar imi cumpar ce imi place mie, iar daca mi-e foame la 12 noaptea, mananc la 12 noptea!", povestea Oana Lis.

FULLSCREEN
N-ai fi crezut niciodata ca a fost chiar atat de slaba! Cum arata Oana Lis in adolescenta
  • /

related posts

Modifică setările cookies