Nadine a fost nevoita sa pozeze nemachiata: "Am intrat in panica la auzul cerintei!" Vezi cum s-a descurcat


Nadine s-a aflat ieri in postura de model: a fost protagonista unui shooting pentru promovarea colectiei de primavara-vara 2013, “LOST” Traditie in modernitate – o provocare!, care poarta semnatura designerului Dorin Negrau. 


Imbracata intr-un costum popular din zona Bihor, vechi de 50 de ani, care a apartinut bunicii creatorului de moda, cantareata nu avea cum sa treaca neobservata de privirile bucurestenilor, care s-au aflat ieri in zona Teatrului National.

De la ce varsta iti lasi fetita sa foloseasca ruj si rimel? Afla ce spun studiile

Cu parul strans intr-o coada impletita si cu un machiaj natural, Nadine a facut deliciul trecatorilor si curiosilor care se opreau sa o admire!

 “Am fost onorata ca Dorin Negrau m-a ales sa port o bijuterie de familie, un costum cusut de bunica lui si la fel de mult, mi-a placut ca a fost necesar sa fiu nemachiata. M-a bulversat panica in care am intrat la auzul cerintei si m-a durut ca este nevoie de asa un mare curaj, pentru a iesi pe strada, natural, asa cum am fost lasati. Azi dimineata ma uitam chioras la trusa de farduri, cred ca in vreo ora, doua, o sa zboare pe geam. M-am saturat sa am stresul fardului si cand ma duc la piata. Parca mi-a spalat cineva creierii. De azi, all naturel !”, spune Nadine.

“Colaborarea cu Nadine a venit firesc, fiind una dintre putinele persoane publice care are un comportament natural in zambet si priviri, calitati pe care recunosc ca le-am remarcat inca de cand era la primul ei show televizat! Cu siguranta vom colabora si in proiectele noastre viitoare!”, a completat designerul Dorin Negrau.

Designerul Dorin Negrau isi lanseaza colectia de primavara-vara 2013, drept pentru care a pregatit show-ul “LOST” Traditie in modernitate – o provocare! Summer 2013, care va fi prezentat in fata invitatilor si a presei pe data de 30 octombrie, ora 19.00, la Biblioteca Nationala! Noua colectie a creatorului de moda aduce elemente din portul traditional din zona Bihor, folosind ca si element de pornire costumul popular realizat acum 50 de ani de catre bunica designerului. Totodata, Negrau sarbatoreste si 20 de ani de activitate in moda!

related posts

Modifică setările cookies