Naomi Campbell nu mai arata asa. Ce boala teribila pare sa puna stapanire asupra podoabei capilare a supermodelului  


Perioada indelungata in care a purtat extensii si peruci si-a pus amprenta asupra podoabei capilare a acesteia, lasand-o aproape cheala.
 


Surprinsa de fotografi in timp ce iesea dintr-un restaurant, Naomi Campbell a fost fotografiata cu o noua tunsoare, care incearca sa-i acopere efectele bolii alopecia areata, afectiune ce duce la pierderea parului.

Supermodelul, recunoscut pentru frumusetea parului sau, nu este singura persoana publica care pare sa sufere de teribila boala.

Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears si Alexandra Burke sunt doar cateva dintre vedetele care se lupta cu efectele acestei afectiuni, care duce in final la pierderea totala a parului.

Nu este prima data cand maladia de care sufera supermodelului britanic atrage atentia presei. In 2012, aceasta a fost fotografiata in timpul unei vacante in Ibiza, cu o suprafata mare a scalpului vizibil afectat de pierderea parului.

Daca este depistata din timp afectiunea poate fi invinsa, parul regenerandu-se in aproximativ 1 an. Potrivit Daily Mail, in cazul lui Naomi boala se afla intr-un stadiu avansat, modelul fiind in imposibilitatea de a-si mai salva parul.

VEZI FOTOGRAFIILE AICI


Citeste si

 

related posts