Nasa vs fina. Cine a fost mai chic la botezul micului Vlad: Adela Popescu sau Dana Rogoz?


Dana Rogoz si sotul ei au fost cei mai fericiti parinti in weekend: l-au botezat pe micutul Vlad Luca, iar nasi au fost prietenii lor cei mai buni, Adela Popescu si Radu Valcan.


Chiar daca in centrul atentiei a fost micutul Vlad, care a aratat de-a dreptul adorabil in outfitul lui cool, nici mamica si nasa nu au fost mai prejos. Dana Rogoz a fost eleganta intr-o superba rochie nude decoltata, din voal. 

"Dana, ai o rochie formidabila!", "Esti superba", au comentat fanele Danei pe Facebook, impresionate de look-ul vedetei fashioniste.

Dana Rogoz a dezvaluit pentru perfecte.ro ca rochia care le-a impresionat pe fanele sale este o creatie proprie. "A fost ideea mea", a spus Dana.

Adela Popescu si-a luat in serios rolul de nasa si a aratat impecabil la botezul finutului ei. "Nu ma pot abtine sa nu zic cat este de frumoasa nasica Ade!", "Ade, ai stralucit si de aceasta data, iar rochia, dupa parerea, mea te-a avantajat", au comentat fanele Adelei Popescu despre rochia PNK Casual.

Sursa foto: blogul Danei Rogoz

"Adela, arati minunat!!! Rochita deosebita, bratara si pantofiorii new-yorkezi se simt foarte bine impreuna . Imi place foarte mult cum a ales Radu sa se imbrace, neconventional. M-am plictisit de nasi imbatzosati si impaiati", a mai comentat o fana.

Vezi mai multe imagini pe blogul Danei Rogoz.

related posts

Modifică setările cookies