Natalia Vodianova - neepilata pe covorul rosu!


Natalia Vodianova demonstreaza ca nici macar modelele nu mai sunt perfecte! Invitata la un eveniment monden, aceasta a avut grija sa-si aleaga o tinuta in care sa se faca remarcata. A uitat insa un singur detaliu, extrem de important: nu s-a epilat pe picioare.
 


Desi  lucreaza in industria modei de ani intregi, Natalia lasa sa ii scape anumite detalii care o pot pune intr-o lumina proasta. Modelul, care este si imaginea ultimei campanii Louis Vuitton, a participat aseara la gala Harper’s Bazaar din Londra, unde s-a decernat premiul pentru femeia anului.

Departe de imaginea perfecta pe care o afiseaza in campaniile pentru brandurile de lux sau pe podiumurile marilor designeri, Natalia Vodianova a dat-o in bara la evenimentul de aseara. Top modelul nu s-a epilat pe picioare, desi rochia pe care o purta avea un slit care lasa totul la vedere.

Pozele cu picioarele neepilate ale Nataliei vin la doar cateva saptamani de la aparitia pe internet a fotografiilor extrem de photoshopate din campania Louis Vuitton. Nataliei i s-au modificat vizibil sanii in Photoshop, pentru a parea mai voluptoasa in reclamele brand-ului de lux.

Natalia Vodianova nu este singura vedeta care a defilat pe covorul rosu neepilata. In urma cu putin timp, Hilary Swank s-a prezentat la un eveniment monden neepilata la axila, in timp ce Monique a aparut la Globurile de Aur neepilata pe picioare. Nici Julia Roberts nu e straina de astfel de incidente. Actrita a fost si ea pozata cu par la sub brat, insa nu pe covorul rosu, ci la plaja.

FULLSCREEN
Natalia Vodianova - neepilata pe covorul rosu!
  • /

related posts