New York Fashion Week: Vera Wang aduce India in garderobele fashionistelor in primavara lui 2013


Vera Wang a decis sa spuna o poveste exotica la New York Fashion Week si le-a propus pasionatilor de moda o colectie in care texturile pretioase joaca rolul principal. Pantalonii bufanti, bermudele si fustele lalea sunt piesele cheie ale colectiei, insa din cele 42 de tinute nu au lipsit nici rochiile boeme emblematice ale creatoarei.


"Da, m-am lasat inspirata de India, insa mi-am pus propria amprenta asupra creatiilor. Daca as fi imitat prea mult moda hinudsa, mi-as fi pierdut identitatea", spunea Vera Wang despre cea mai noua colectie a sa.

Lasand la o parte articolele vestimentare atletice care s-au regasit constant in ultimele colectii, Vera s-a reintors la vechea estetica si a croit haine sofisticate si impodobite discret, care pun in valoare furmusetea naturala a femeii.

Bumbacul si matasea sunt cele mai folosite materiale, iar ca paleta de culori Wang a optat pentru nuante vibrante de turcoaz, verde smarald si purpuriu.

Vedeta a fost auriul, o culoare extrem de apreciata in cultura hindusa.

"Liniile hainelor sunt deosebite. Nu sunt nici sari, nu am niciun sarong, nu gasiti nimic Bollywood, dar cu toate acestea colectia face trimitere perfecta catre India. Este un mix intre strictetea croitorilor cand vine vorba despre hainele pentru barbati si podoabele superbe din articolele pentru femei", a incheiat creatoarea.

  • New York Fashion Week: Vera Wang aduce India in garderobele fashionistelor in primavara lui 2013

related posts

Modifică setările cookies