New York Fashion Week: Victoria, linia accesibila a Victoriei Beckham, toamna 2013


Mai multe vedete si-au incercat mana de-a lungul timpului in calitate de designeri vestimentari, pentru a-si consolida imperiul creat in jurul brandului personal. Victoria Beckham e una dintre putinele exemple care a rezistat mai multe sezoane si a primit aprecieri pozitive de la criticii de moda.


Dupa ce a fost felicitata pentru colectia de toamna a liniei ei vestimentare principale, Victoria a lansat la New York Fashion Week si colectia de toamna a liniei ei mai accesibile , "Victoria".

Designerul a spus ca si-a centrat intreaga colectie pe ideea de imbracare rapida si usoara. "Nu trebuie sa te gandesti prea mult - intri in haine si esti gata", a spus ea.

Exemplul perfect este prima creatie care a fost prezentata pe catwalk, un cardigan gri, fara maneci, care are o camasa alba atasata in interior.

Cunoscuta pentru celebrele ei rochii mulate, Posh Spice s-a indreptat in alta directie pentru toamna acestui an si a creat o serie de rochii inspirate de anii '60.

Culoarea predominanta a sezonului, ca la multi alti designeri, a fost negrul, la care s-au adaugat cateva nuante de gri, albastru, bej si visiniu.

Rochiile, sarafanele si combinatiile de fuste si bluze au avut un aer scolaresc, iar multe dintre modele au purtat caciuli de iarna supradimensionate, de al caror design s-a ocupat tot Victoria. Tematica de scolarita retro a avut insa accente sexy, datorita cizmelor pana la genunchi si a fustelor mini.

Vezi aici intreaga colectie "Victoria" by Victoria Beckham toamna 2013!

  • New York Fashion Week: Victoria, linia accesibila a Victoriei Beckham, toamna 2013

related posts

Modifică setările cookies