Nicky Minaj e Voodoo Queen! FOTO SHOC 


Recunoscuta pentru curajul cu care impinge la maximum limitele atat din punct de vedere muzical, cat si la capitolul fashion, Nicky Minaj, de data asta, nu greseste! Cea mai recenta sedinta foto a tinerei artiste o surprinde in aceleasi ipostaze colorate cu care ne-a obisnuit, dar care par sa o prinda de minune pe noua voodoo girl!


 


Vedeta pop nu s-a dat in laturi de la a incerca lucruri mai putin obisnuite si a ales sa devina o adevarata voodoo queen pentru photoshooting-ul revistei V Magazine! Vopsita pe fata si corp, Nicky a pozat ca fiind imaginea cea mai cool si mai originala a noului an, sub titlul de "The Shock Of The New".

Desi poarta creatii Versace, trebuie sa recunoastem ca in unele fotografii, artsita in varsta de 26 de ani, pare de nerecunoscut! Chiar si-asa, e de apreciat faptul ca, dupa o indelunga perioada, in care domnisoara Minaj a fost un haos la capitolul look, aratand de cele mai multe ori ca abia scaoasa din dulap, acum macar si-a mai organizat...haosul!

Perfectelor, nu ratati GALERIA FOTO si nu uitati sa ne spuneti daca va place ipostaza neconventionala abordata de Nicky Minaj!

FULLSCREEN
Nicky Minaj e Voodoo Queen! FOTO SHOC 
  • /

related posts