Nicusor si-a aratat adevarata fata cu sotia lui: "Panarama ce esti!". Cat de urat se poarta cand crede ca nu-l aude nimeni


Nunta lui Daniel si Mihai nu a parut sa fie pe placul Getei, sotia lui Nicusor Coroama, fostul concurent de la MasterChef. Tanara a stat la masa toata seara si nu a indraznit sa danseze nici macar pe muzica populara, spre nedumerirea celorlalte mirese.

Tag-uri:

Insa nu a durat mult pana cand toata lumea si-a dat seama de ce se comporta Geta atat de cuminte. La un moment dat, la nunta si-a facut aparitia Nicusor, care i-a transmis proaspetei sale sotii cu o violenta verbala iesita din comun
ca ar fi bine sa nu se ridice de la masa.

Britney Spears, murdara si neingrijita in public. Cu ce haine si incaltari mizerabile a atras criticile tuturor - FOTO

Cand Geta l-a atentionat ca toata lumea il aude cum vorbeste cu ea, Nicusor a trecut la amenintari cu bataia: "Nu ma face tu pe mine fraier, ca iti bag o palma acum!". Toate acestea s-au petrecut sub privirile surprinse ale Oanei si Verei.

Cei doi s-au indepartat cateva minute sa discute, moment in care Nicusor si-a apucat sotia puternic de maini si a inceput sa o acuze ca ii este necredincioasa.

Conflictul dintre cei doi s-a incheiat cu lacrimile Getei, care i-a reprosat sotului sau ca o face sa planga de multe ori.

related posts

Modifică setările cookies