Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei! Megan Fox, decolteu neîncăpător la o petrecere mondenă


Megan Fox este una dintre vedetele care apar în acest an pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated. La petrecerea de lansare, actrița a fos atracția serii, într-o rochie incredibil de sexy.


Megan Fox a atras toate privirile la petrecerea organizată de revista Sports Illustrated cu ținuta sa provocatoare. Actrița a ales pentru eveniment o rochie neagră, cu un decolteu irezistibil și transparentă în zona abdomenului. 

Vedeta a venit însoțită de logodnicul său, Machine Gun Kelly, însă a preferat să nu poarte inelul de logodna și să nu pozeze împreună pe covorul roșu. Cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă, zvonindu-se că Megan Fox ar fi anulat logodna, după ce ar fi aflat că a fost înșelată. Cuplul a fost însă la terapie în ultimele luni și încearcă să își repare relația.

 

Deși e una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a dezvăluit că suferă de o tulburare care o face să își urască corpul.

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan. 

„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi vă fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider. 

 

La eveniment și-a făcut apariția și Martha Stewart, care, la 81 de ani, este cea mai în vârstă vedetă care pozează în costum de baie pe coperta Sports Illustrated.

related posts

Modifică setările cookies