Noua fiță în materie de jeanși: blugii decupați cu vedere la posterior, care vor face senzație în 2019


Vara 2019 va fi cel puțin de fierbinte ca și cea de anul trecut, însă când vine vorba de jeanși nimeni nu poate renunța la ei. 


Un brand de blugi de peste Ocean pretinde că a lansat o nouă modă în materie de jeanși, ieșind pe piață cu niște piese vestimentare foarte îndrăznețe.

Colecția „Adevărul despre bermudele Denim”, lansată de brandul Fashion Nova, vrea să lămurească încă din start cum ar trebui să arate pantalonii scurți purtați de femei în vara anului 2019. Îndrăzneții jeanși sunt decupați la nivelul posteriorului, dar și pe pulpe, garantând celor care îi poartă că nu vor trece niciodată neobservate.

Realizați în SUA, jeanșii conțin 91% bumbac, 6% polyester și 3% spandex. Prețul de magazin este 34,9 dolari (140 de lei). Brandul livrează și în Europa, iar taxele de transport sunt zero la cumpărături mai mari de 125 de dolari.

Fanii brandului au comentat pe Instagram, unii declarându-se nemulțumiți de tendințele tot mai excentrice în materie de îmbrăcăminte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FashionNova.com (@fashionnova) on

 

„În curând o să începem cu toții să mergem în pielea goală”, a scris o femeie pe rețeaua socială. În ciuda acestor comentarii, prima imagine cu jeanșii decupați a fost apreciată de peste 18.000 de fani.

Trei sfaturi despre cum putem purta blugii

  • Noua fiță în materie de jeanși: blugii decupați cu vedere la posterior, care vor face senzație în 2019

related posts

Modifică setările cookies