Nu arata perfect, dar sunt dorite de milioane de barbati. 5 top modele plus-size care demonstreaza ca greutatea nu conteaza


Ne-am obisnuit sa vedem peste tot in reviste modele exagerat de slabe, cu siluete alungite imbracate in haine pe care doar un manechin le-ar putea purta. Exista insa si nisa plus-size, care capata amploare si in care urmatoarele modele domina. Ele sunt cele mai hot top modele grasute din industria modei.


Robyn Lawley

La 25 de ani, Robyn a devenit o adevarata senzatie in lumea modei, a semnat contracte importante cu brand-uri precum H&M si a aparut pe copertele celor mai apreciate reviste glossy: Vogue, Elle, Glamour sau Marie Claire. 

Robyn si-a incercat norocul in lumea modelling-ului la 16 ani, dar peste tot unde mergea la castinguri i se spunea ca e prea plinuta si ca trebuie sa slabeasca. Abia la 19 ani a reusit sa semneze un contract cu agentia Wilhelmina Arz, ca model plus size. Acesta a fost momentul in care frumoasa australiana a decis sa nu se mai infometeze si sa se chinuiasca pentru a ajunge un model “normal”, putand fi, in schimb, un model plus size de succes.


Inga Eiriksdottir

La fel ca in cazul lui Robyn, nici cariera Ingai nu a cunoscut succesul decat dupa ce a "atacat" nise modei plus-size. Ea a incercat sa slabeasca si sa ajunga de la masura 8 la 0, fara vreun rezultat vizibil. Corpul ei nu a raspuns dietelor, asa ca a decis sa-l accepte asa cum e si sa profite de felul in care arata.

Cea mai importanta aparitie a ei este pe coperta Vogue Rusia, dar a mai fost fotografiata de specialisti in domeniu si pentru publicatii precum V Magazine, Yo Dona sau Vogue Italia.


Ashley Graham

E foarte cunoscuta in Statele Unite ale Americii dupa ce o reclama in care a aparut a fost interzisa pe motiv ca a fost exagerat de sexy. Reviste importante din lumea modei nu au considerat-o insa pe Ashley prea sexy si au semnat contracte pentru ca ea sa apara in editorialele lor.

Vogue, Glamour, Harper’s Bazaar si Elle Quebec sunt doar cateva dintre publicatiile care au contactat-o, iar in ceea ce priveste brand-urile, Levi’s, Marina Rinaldi, Addition Elle si Bloomingdale’s aau vrut sa-si asocieze imaginea cu formele ei apetisante.


Tara Lynn

Superbul model nu si-a apreciat formele voluptuoase decat dupa ce a ajuns la facultate. In acea perioada si-a facut curajul sa mearga la o agentie de modelling si sa dea o sansa carierei ei in domeniu. Bine a facut pentru ca a ajuns una dintre cele mai apreciate si cautate din aceasta latura plus-size.

A aparut in Vogue Italia, Elle Spania,Glamour, V Magazine si a fost imaginea campaniei H&M “Big is Beautiful”.


Candice Huffine

Inainte sa devina model, Candice a fost majoreta si a participat in mod profesional la concursuri de Miss. A decis apoi sa-si incerce norocul in New York si nu s-a lasat descurajata de primele raspunsuri negative pe care le-am primit. Din prima zi a primit un contract, iar de atunci a aparut in Vogue Italia, Harper’s Bazaar, Bon Magazine, The Times Magazine, i-D Magazine si W Magazine.

In plus, Candice a fost primul model plus-size care a aparut in celebrele calendare Pirelli.

related posts

Modifică setările cookies