Nu multe vedete ar fi avantajate daca ar purta jumpsuit. Andra insa si-a etalat silueta perfecta intr-o tinuta semnata Dana Budeanu – FOTO


Este frumoasa, talentata si cu toate ca a trecut printr-o sarcina si o nastere, Andra arata perfect si se mandreste cu silueta ei impecabila.


Indragita membra a juriului de la "Romanii au talent" este protagonista celui mai recent numar al revistei Unica, unde a acordat un interviu despre transformarile pe care le-a suferit imaginea ei de-a lungul carierei, despre modelele ei si despre ambitiile in afaceri.

La fel de frumoasa ca intotdeauna, Andra straluceste in pictorialul realizat, unde, printre altele, poarta doua creatii semnate de Dana Budeanu.

Daca in prima tinuta cantareata ne reaminteste ca rosul este fara doar si poate culoarea care o avantajeaza cel mai bine, in cea de-a doua Andra demonstreaza ca este posesoarea unui corp perfect.

Nu multe dintre vedetele din Romania pot purta un jumpsuit, insa pe ea modelul o pune in valoarea si ii arata formele bine sculptate.

Trebuie sa recunoastem ca pe noi ne-a impresionat foarte tare look-ul ei, insa vrem sa stim si ce parere ai tu. Spune-ne in sectiunea de comentarii.

Foto: Facebook Dana Budeanu

FULLSCREEN
Nu multe vedete ar fi avantajate daca ar purta jumpsuit. Andra insa si-a etalat silueta perfecta intr-o tinuta semnata Dana Budeanu – FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies