O grijă mai puţin pentru mirese. A apărut rochia ,,2 în 1”!


Creatoarea neo-zeelandeză Trish Peng a făcut un pas înainte în ceea ce priveşte designul rochiilor de mireasă, inventând o ţinută reversibilă, idee inovatoare care va scăpa de griji multe femei aflate în pragul nunţii.


A devenit o modă în ultimul timp ca miresele să îmbrace la fericitul eveniment nu una, ci două rochii. Aşa s-a întâmplat, de exemplu, cu Meghan Markle la nunta regală cu prinţul Harry sau, mai recent, cu proaspăta soţie a tenismenului spaniol Rafael Nadal. Evident, e o variantă mai costisitoare, care presupune în primul rând dublarea bugetului rezervat rochiei de mireasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T R I S H P E N G (@trishpeng) on

Rezolvarea acestei probleme a venit zilele trecute din Noua Zeelandă, designerul Trish Peng lansând o linie specială, Reflections, care aruncă pe piaţă prima rochie de mireasă reversibilă, cu două feţe. Creatoarea a mărturisit că inspiraţia i-a venit după ce una dintre cliente nu se putea decide asupra tipului de rochie, ezitând între una simplă şi alta dantelată.

„Da, e o rochie doi în unul, se poate întoarce”, a precizat Trish Peng, care şi-a expus deja opera la Săptămâna Modei de la New York destinată viitoarelor mirese. Singurul obstacol major de care s-a lovit neo-zeelandeza în crearea rochiei a fost fermoarul, producătorii nefiind pregătiţi pentru un asemenea model reversibil. „Am venit cu ideea unei cusături de mână pentru a forma pe ambele părţi un corset de susţinere”, a explicat Trish Peng.

related posts

Modifică setările cookies