O noua printesa face senzatie pe covorul rosu. Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, aparitie sexy la Cannes


Cand spui nepoata lui Grace Kelly nu te poti astepta la altceva decat la o frumusete impecabila si o charisma de nota 10. Ei bine, asta o caracterizeaza din plin pe Charlotte de Monaco, fiica printesei Caroline si noua muza Gucci.


Chiar daca nu are titlu oficial de printesa, deoarece nu si l-a dorit, Charlotte de Monaco poate fi inclusa in topul celor mai frumoase printese din lume. Nu doar ca este tanara, are o frumusete de model, dar cu siguranta peste ani se va transforma intr-un style-icon, intocmai ca bunica ei, Grace Kelly.

Charlotte ii calca deja pe urme: a aparut in Vogue, a pozat intr-o campanie pentru Gucci si si-a facut deja aparitia la Festivalul de Film de la Cannes. Sa nu uitam ca Grace Kelly a castigat un Oscar, asa ca cine stie - poate si pe Charlotte o asteapta lumea filmului. 

Daca Grace Kelly a renuntat la cariera de la Hollywood pentru a fi printesa, Charlotte pare sa procedeze invers - nu-si doreste titlul de printesa, dar cocheteaza cu lumea fimului.

Iar aparitia de pe covorul rosu de la Cannes este demna de toate laudele - rochia Gucci i-a subliniat silueta si i-a dat o nota sexy cu taietura din dreptul piciorului. 

FULLSCREEN
O noua printesa face senzatie pe covorul rosu. Carlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, aparitie sexy la Cannes
  • /

related posts

Modifică setările cookies