O poveste despre parul fin (P)


25% dintre femei au parul fin. Si inca si mai multe considera ca au parul lipsit de viata, moale si fara volum. Mai multi factori cum ar fi stresul si oboseala pot fi cauze ale slabirii firului de par si influenteaza felul cum se aranjeaza acesta. De aceea, pentru a rezolva aceasta problema, multe femei apeleaza la perie si uscator de par. Dar uscatorul de par agreseaza fibra capilara si ii slabeste rezistenta. Deci, ce este de facut? Pentru a raspunde acestor probleme, L’Oreal Paris a creat, datorita indelungii sale experiente cu produsele de ingrijire Elseve, o gama care sa redea volumul parului moale fara a-l ingreuna – Elseve Volume Collagene 24H Volum.


SOLUTIA PENTRU PARUL FIN

L’Oreal Paris ne prezinta prima gama de ingrijirea a parului pe baza de colagen menita sa redea volumul parului moale si lipsit de viata pentru 24 de ore. Colagenul este o substanta ce apare in mod natural in piele, oase, unghii si par si mentine tesuturile ferme si suple. Pentru prima data, L’Oreal Paris creeaza o gama de ingrijire a parului pe baza de colagen, un ingredient folosit de obicei in cremele pentru fata, datorita performantelor sale de fermitate. Formula pe baza de colagen
ajuta la texturizarea parului, fir cu fir, pentru a-i da mai multa rezistenta din interior. In plus, da parului volum de la radacina pentru a-l ajuta sa se aranjeze frumos.
 


Cele 3 produse de ingrijire care vor consolida si intari parul din interior sunt samponul, balsamul si sprayul pentru volum si texturizare. Sprayul pentru volum are o formula exclusiva care ne ajuta sa obtinem un volum spectaculos chiar de la radacina.

Preturi
Sampon 250 ml = 14 ron
Balsam 200 ml = 14 ron
Spray =16 ron

Mizati pe 24H de volum cu puterea densificatoare a colagenului!

FULLSCREEN
O poveste despre parul fin (P)
  • /

related posts