O fosta calugarita, care nu a sarutat niciodata un barbat, este noua Miss World 2011. Poarta in numele ei si luna, si soarele. Galerie FOTO


Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, o tanara absolventa a unei facultati de resurse umane din Venezuela, a castigat titlul de Miss World 2011. Interesant, insa, este faptul ca frumoasa bruneta a fost crescuta intr-o manastire de maicute si credea ca drumul ei in viata era deja stabilit. Asta pana cand a inceput sa iasa in oras si toata lumea credea ca este fotomodel.


Purtand o rochie roz cu trena, scurta pana la genunchi in partea din fata, Ivian Lunasol Sarcos Colmenares a fost extrem de emotionata, acoperindu-si chipul in momentul in care a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, dar a reinceput sa zambeasca atunci cand Miss World din 2010, americanca Alexandria Mills, i-a predat coroana de regina a frumusetii, potrivit Mediafax.

Tanara din Venezuela provine dintr-o familie cu 13 copii si a ramas orfana la varsta de 10 ani, cand a ajuns intr-o manastire de maici. Isi dorea sa imbrace ea insasi hainele monahale pentru tot restul vietii, asta pana cand a descoperit ca este frumoasa: ori de cate ori iesea in oras, existau oameni care o intrebau daca nu cumva este fotomodel. Astfel si-a dat seama ca vrea sa faca altceva in viata. Desi a renuntat la calugarie, ea spune ca pana acum niciun barbat nu a sarutat-o.

Ivian Lunasol lucreaza in domeniul audiovizualului si vorbeste o singura limba - spaniola. Ea a invins alte candidate din 112 tari, printre care s-au aflat Miss Filipine - Gwendoline Gaelle Sandrine Ruais - si Miss Puerto Rico - Amanda Victoria Vilanova Perez -, clasate pe locurile al doilea, respectiv al treilea.

"Cred ca urmatoarea Miss World trebuie sa fie o femeie rationala, care isi asuma responsabilitatile", a spus Ivian Lunasol cu putin timp inainte de a fi incoronata. "Trebuie sa fie o femeie frumoasa, cu o inima mare", a adaugat ea.

Romania a fost reprezentata in finala concursului Miss World 2011 de Alexandra Stanescu, din Dambovita. Alexandra este studenta in anul al III-lea la o facultate de comunicare si relatii publice si doreste sa lucreze in televiziune. Printre pasiunile ei se numara lectura, calatoriile si dansul.

 

  • O fosta calugarita, care nu a sarutat niciodata un barbat, este noua Miss World 2011. Poarta in numele ei si luna, si soarele. Galerie FOTO

related posts

Modifică setările cookies