Oana Cuzino a realizat un pictorial cu delfini pentru noul numar Ce se intampla, doctore?


Oana Cuzino a realizat pentru numarul aniversar  al revistei Ce se intampla, doctore? un pictorial la malul Marii Negre, dar si la Delfinariu din Constanta alaturi de trei delfini.


Oana s-a deplasat impreuna cu echipa Ce se intampla, doctore? intr-un mini cantonament la Marea Neagra si marturiseste in numarul din noiembrie al revistei ca a dorit neaparat sa-i intalneasca pe delfinii vedeta: “Recunosc ca ne-a manat la Constanta in special curiozitatea de a vedea cei 3 delfini, care sunt vedetele litoralului, precum si gradina zoologica din spatele Delfinariului.”

Desi regreta ca nu a putut sa sa realizeze fotografii sub apa cu delfinii, Oana povesteste in Ce se intampla, doctore? cum a decurs sedinta foto: “Delfinii au inteles si ei situatia asa ca ne-au ajutat totusi sa facem cateva poze, dar in mediul nostru, cel uman.”

Iar despre numarul aniversar al revistei, Oana Cuzino le marturiseste cu emotie cititorilor Ce se intampla, doctore?: “Iata ca timpul poate sa treaca si cu folos: se implinesc 6 ani de cand am descoperit impreuna universul sanatatii, increderii de sine, feminitatii si frumusetii.”

FULLSCREEN
Oana Cuzino a realizat un pictorial cu delfini pentru noul numar Ce se intampla, doctore?
  • /

related posts