Oana Lis, cu peruca bruneta: Ma simt mai inteligenta! VIDEO


Aseara, la un eveniment monden, Oanei Lis pur si simplu i-a explodat IQ-ul! Si asta doar pentru ca a renuntat la blond si s-a facut bruneta...pentru o seara. "Nu toti ma plac cu peruca.I mportant este sa ma simt eu bine, uite, astazi ma simt mai inteligenta ca sunt bruneta!", ne-a spus Oana.


Ca tot vorbeam zilele trecute ca e moda perucilor, Oana Lis a iesit repede cu a ei la plimbare. La lansarea unui aparat revolutionar de slabit, QuickBody Form, Oana s-a dat drept bruneta, cu un nivel al inteligentei mult crescut :)

"Eu nu sunt Oana Lis! Sunt sora ei! Este ceva extraordinar sa ai curajul sa porti o peruca, pentru ca iti trebuie curaj sa apari asa pe strada. Sunt oameni care ma plac asa, sunt oameni care nu. Important este sa ma simt eu bine, uite, astazi ma simt mai inteligenta ca sunt bruneta!", a spus Oana Lis pentru Perfecte.ro.

Oana Lis nu vrea insa o schimbare permanenta. "Sa treci de la blond la brunet iti strica parul si nici nu am timp si nu imi place sa stau in saloane. Nu o sa imi schimb culoarea, dar o sa imi cumpar cat mai multe peruci. Cati bani am, atatea peruci o sa imi cumpar!", spune Oana.

CITESTE SI: Vrei o schimbare radicala de look, dar nu ai curaj? Incearca perucile! GALERIE FOTO!

related posts

Modifică setările cookies