Avanpremieră VLAD. Olimpia Melinte, ținută demnă de Oscar pe covorul roșu


Olimpia Melinte, actrița principală din superproducția VLAD, a venit la evenimentul de lansare a serialului într-o ținută răvășitoare, atragând toate privirile pe covorul roșu.


Superproducția VLAD, care debutează pe 25 februarie la PRO TV, a avut parte de un eveniment de lansare fastuos, în cadrul căruia au defilat pe covorul roșu actorii din distribuție Olimpia Melinte, Adi Nartea, Andrei Aradits, Diana Sar, Monica Bârlădeanu, George Piștereanu, Victoria Raileanu, Anghel Damian, dar și vedete PRO, precum Corina Caragea, Magda Pălimariu, Irina Rimes, Lavinia Petrea, Irina Fodor, Lora, Adela Popescu sau Cove. 

Olimpia Melinte, care are rolul principal feminin în superproducția VLAD, a optat pentru această gală pentru o ținută semnată de designeri români. Actrița a accesorizat rochia citron semnată Alina Cernatescu cu sandale de la Mihaela Glavan. Aceasta și-a desăvârșit look-ul cu cercei Alexandra Nacu.

 

Olimpia a fost însoțită pe covorul roșu de partenerul ei din serial, Adi Nartea, care a fost definiția eleganței într-un frac negru, la care a asortat cămașă și pantofi Rabal.

În ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, Olimpia Melinte interpretează un rol extrem de provocator. Eliza este frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară. Iubirea vieții lui Adrian / Vlad (interpretat de Adi Nartea), aceasta va fi, parțial, vinovată pentru condamnarea și aruncarea în închisoare a acestuia. Când Vlad apare în viața ei, Eliza va avea parte de o provocare uriașă.

 

Urmăriți mai multe știri despre actorii din VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

related posts

Modifică setările cookies