(P) 3 tipuri de hanorace pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă


Simple, cu glugă, cu fermoar sau cu buzunare, hanoracele sunt piese esenţiale care completează în mod natural orice garderobă urbană.

Tag-uri:

Sunt articole de îmbrăcăminte dinamice, relaxante, confortabile care pun în valoare personalitatea. Pot fi asociate cu uşurinţa cu numeroase articole de îmbrăcăminte, de la blugi şi pantofi jordan la pantaloni de trening şi pantofi sport.  Datorită versatilităţi şi a varietăţii remarcabile de tipuri şi modele alegerea pieselor potrivite poate fi o adevărată provocare. 

Sarcina poate deveni una plăcută dacă alegi Bolf.ro. Aici vei descoperi numeroase tipuri de hanorace, realizate din materiale naturale, sau speciale, care asigură stare de confort ridicată în timpul intemperiilor. Bolf.ro a făcut o selectei riguroasă a modelelor în trend, care pun în valoare o personalitate activă, dinamică, puternică. În rândurile următoare ne-am propus să prezentăm trei tipuri de hanorace care completează în mod genial o garderobă masculină autentică.

Hanorace cu glugă

Bând spui hanorace cu gluga Bolf, primele cuvinte care îţi vin în minte sunt: confort, varietate, stil urban, relaxare, dinamism, stare de bine. Piesele selectate se remarcă prin materiale de calitate, finisaje impecabile, croi gândit să pună în valoare atât trupurile atletice cât, pe cele cu structură  osoasă, dar şi pe cele cu conformație compactă. Hanoracele cu glugă au design minimalist şi se potrivesc uşor cu pantaloni de trening, blugi sau pantaloni conici. Pot fi purtate direct pe trup sau peste tricou ori bluza subţire din bumbac. Se îmbracă lejer pe cap. Hanoracele cu gluga sunt prevăzute cu buzunare de tip cangur, benzi elastice la mâneci şi bandă elastică în zona terminală. Aceasta asigură fixarea perfectă.  Hanoracele cu glugă simple sunt disponibile într-o varietate mare de nuanţe şi culori aşa că alegerea modelului perfect este o decizie personală. Eşti blond? Ai tenul deschis? Modele pastel şi nuanţele deschise sunt potrivite pentru tine. Eşti şaten și ai un ten deschis alege culori intense de roşu, albastru, portocaliu sau violet,  pun în valoare trăsăturile . Ai ten măsliniu? Optează pentru hanorace cu glugă în culori neutre.

Hanorace cu imprimeu

Imprimeurile denotă putere, încredere, creativitate. Nu trebuie să le ignori. Poţi crea ţinute originale cu ajutorul hanoracelor cu imprimeuri. Fie că alegi tipurile cu glugă cu îmbrăcare pe cap, fie că alegi modele cu fermoar, important este să selectezi imprimeurile care te reprezintă. Ai o varietate mare din care să selectezi. Hanoracele Bolf cu imprimeuri se disting prin calitate, prin vibe şi energie. Sunt dinamice şi îţi permit să te exprimi. Poţi alege imprimeuri discrete, ingenios aplicate pe toata suprafaţa hanoracului, sau poţi alege hanorace cu imprimeuri supradimensionate care captează atenţia. Poți opta  pentru modele cu imprimeuri în zona mânecilor care conferă un aer sportiv autentic. Aceste hanorace sunt un plus din punct de vederea al versatilităţii şi pot fi considerate achiziţii inteligente.

Hanorace cu fermoar

Poate cele mai versatile dintre modele selectate sunt cele cu fermoar. Sistemul de închidere permite îmbrăcarea şi îndepărtarea facilă a acestora. Pot fi purtate peste tricouri şi pot lua locul jachetelor, când temperaturile sunt încă prietenoase,  sau ca articole vedetă care completează ţinute cu stil. Hanoracele cu fermoar au croi dinamic şi sunt gândite să asigure, în primul rând, confortul personal. 

Ai hotărât pe care le alegi pentru a-ţi completa garderoba?

related posts

Modifică setările cookies