(P) 5 accesorii pe care nu te-ai gândit să le adaugi ținutei tale


Accesoriile inspirate sunt cele care aduc îmbrăcămintei un plus de farmec și care, printr-un minim efort și o investiție modestă, pot transforma o ținută banală într-una cu adevărat șic, care va întoarce toate privirile.

Tag-uri:

 Dar toată lumea poartă poșete și ochelari de soare, prin urmare cum ai putea să ieși tu în evidență? Îți prezentăm în acest articol câteva accesorii mai neobișnuite pe care le poți purta, dacă vrei să surprinzi cu adevărat.

1. Bijuterii din aur și argint

Ți s-a spus de atâtea ori să nu combini aur cu argint? Ei bine, uită sfatul ăsta! Potrivit noilor tendințe în materie de modă, e chiar inspirat că porți simultan aur și argint, dacă știi însă câteva reguli clare. Spre exemplu, un colier de aur poate fi purtat cu cercei din argint sau cu o brățară groasă din argint, important este să stabilești care este metalul dominant în accesoriile tale. Dacă alegi ca aurul să fie piesa centrală a ținutei, atunci bijuteriile din argint trebuie să fie mai discrete.

2. Geantă care nu se asortează cu pantofii

Chiar dacă mama ta va fi uimită să te vadă ieșind din casă „neasortată”, trebuie să știi că pentru a fi la modă acum nu mai trebuie să poți geantă și încălțăminte în aceeași culoare. Alege o geantă statement, într-o culoare intensă, spre exemplu albastru, iar pantofii pot fi în orice altă nuanță. Sau poți combina încălțăminte cu animal print cu o poșetă de culoare nude sau pastelată.

3. Un telefon personalizat

Și telefonul mobil a devenit în ultimii ani un accesoriu important al ținutei. Alegem deseori telefonul și în funcție de culoare și design și îl accesorizăm cât mai frumos, pentru a ne pune în valoare personalitatea. Dacă îți place să fii atentă la orice detaliu, nu poți neglija aspectul telefonului tău! Alege o husă frumoasă, în culoarea ta preferată sau cumpără mai multe huse, de culori diferite, ca să poți folosi în fiecare zi alta, potrivită ținutei alese. În plus, poți cumpăra și popsockets pentru telefonul tău mobil, pentru că și acestea sunt accesorii care ajută la personalizarea unui smartphone. Găsești multe modele de popsockets, de la cele în culori simple la unele cu animale, flori, planete, desene abstracte sau mesaje amuzante. Alege ce ți se potrivește cel mai bine!

4. Un singur accesoriu statement

Dacă preferi stilul mai simplu și nu îți place să porți prea mult accesorii, atunci este bine să folosești unul singur, dar care să iasă în evidență. Nu trebuie să fie neapărat ceva extravagant, precum un colier foarte mare sau o brățară groasă. Un accesoriu statement poate fi și o simplă eșarfă legată de gât, dacă are un model mai deosebit, pentru a contrasta plăcut cu o ținută all black, spre exemplu.

5. Multe brățări

Dacă ești genul care adoră accesoriile, e posibil să exagerezi uneori și să nu obții efectul dorit. Nu purta prea multe bijuterii, pentru că vei obține o ținută prea încărcată! Poți să porți însă mai multe brățări la o singură mână. Aceste accesorii sunt la modă acum și poți cumpăra brățări multiple, concepute special în acest scop, sau poți combina tu mai multe brățări pe care le ai în casă, pentru o ținută cool, mereu la modă.

Dacă vrei să fii la modă purtând accesoriile potrivite, te poți inspira din aceste idei foarte ușor de aplicat, care îți vor transforma imediat ținuta într-una plină de farmec.

FOTO Riya Kumari from Pexels

related posts