(P) 5 costume casual pentru vara aceasta


Dacă în ultima perioadă garderoba ta casual s-a rezumat la tricouri, jeans şi pantofi sport, vara este ocazia perfectă să adaugi o notă de sofisticare ţinutelor tale, fără a renunţa la confort. 

Tag-uri:

Pornind de la culorile şi texturile care se asortează cel mai bine cu starea de spirit specifică verii, consilierii SARTO bespoke îți recomandă 6 costume casual care vor aduce noutate în garderoba ta.

Toate modelele propuse sunt realizate din ţesături de calitate superioară de la furnizori de prestigiu şi pot fi realizate pe comandă: bespoke sau made to measure, în funcţie de nevoile şi preferinţele tale.

Costum pe comandă SARTO bespoke Sherlock

Acest costum bărbătesc este format din două piese, sacou și pantaloni. Sacoul este o combinație rafinată de bumbac și mătase, iar pantalonii sunt realizați din lână, pentru ambele piese fiind folosite țesături de la renumitul producător Carnet.

Bumbacul și mătasea de o finețe excepțională fac acest costum o alegere inspirată în zilele călduroase de vară.  Sacoul de culoare bleumarin în carouri și pantalonii maro în contrast conferă o notă de originalitate imaginii de ansamblu. Construcția la un rand de nasturi, cu nasturi roșii, denotă o atitudine relaxată și o atenție deosebită la detalii.

Unde îl poți purta

Un astfel de costum este potrivit pentru a fi purtat în cursul zilei, la ieșiri cu prietenii, evenimente informale, petreceri în aer liber și chiar în vacanță.

Costum pe comandă SARTO bespoke Society

Acest costum bărbătesc este format din două piese, sacou și pantaloni, cu un design clasic, versatil. Sacoul este realizat dintr-o țesătură tip jerseu cu microstructuri, iar pantalonii sunt confecționați din bumbac, pentru ambele piese fiind folosite țesături de la renumitul producător Cerruti.

Datorită fibrei de bumbac, ce lasă pielea să respire, acest costum este o alegere inspirată în zilele de vară toride. Combinația dintre sacoul de culoare bleumarin și pantalonii într-o nuanță subtilă de corai conferă un aspect echilibrat de ansamblu și un look proaspăt și relaxat, în ton cu sezonul. 

Unde îl poți purta

Costumul Society este potrivit pentru a fi purtat în cursul zilei și seara, în oraș, la întâlniri cu prietenii, petreceri în aer liber și chiar în vacanță.

Costum pe comandă SARTO bespoke Esplanade

Acest costum bărbătesc este format din două piese, sacou și pantaloni. Sacoul din in și pantalonii din bumbac sunt confecționate din țesături de la renumitul producător Carnet.

Bumbacul și inul sunt fibre naturale ce lasă piele sa respire, costumul fiind o alegere inspirată în zilele călduroase de vară. 

Sacoul de culoare bej și pantalonii bleumarin în contrast alcătuiesc o imagine de ansamblu relaxată, o combinație de rafinament și naturalețe.

Construcția la un rand de nasturi, buzunarele cu capac și nasturii în ton denotă un stil minimalist, personalizat în cele mai mici detalii.

Unde îl poți purta

Un astfel de costum este potrivit pentru a fi purtat în cursul zilei, la ieșiri cu prietenii, evenimente informale, petreceri în aer liber și chiar în vacanță.

Costum pe comandă SARTO bespoke Heraldy

Acest costum bărbătesc este format din două piese, sacou și pantaloni. Sacoul este o combinație rafinată de in și mătase, iar pantalonii sunt realizați din lână, pentru ambele piese fiind folosite țesături de la renumitul producător Carnet.

Inul și mătasea de o finețe excepțională fac acest costum o alegere perfectă pentru zilele cu soare puternic.  Sacoul pepit de un burgundy temperat și pantalonii gri în contrast conturează o imagine elegantă chiar și într-un context casual. Constructia la un rand de nasturi și buzunarele aplicate evidențiază un stil de cunoscător și o atitudine degajată. 

Unde îl poți purta

Costumul Heraldy este potrivit pentru a fi purtat în cursul zilei și seara. Poți ieși cu el la o întâlnire cu prietenii sau chiar cu partenerii de afaceri, dacă este vorba despre un context informal. 

Costum pe comandă SARTO bespoke Polo

Acest costum bărbătesc este format din două piese, sacou și pantaloni din lână, de la renumitul producător Carnet. Lâna are o finețe deosebită, ce asigură confort chiar și în zilele călduroase de vară. 

Sacoul de culoare bleumarin cu carouri și pantalonii gri în contrast lasă loc imaginației pentru accesorizarea ținutei. Construcția la un rand de nasturi și asocierea cu pantalonii în contrast denotă o atitudine degajată și un stil personal studiat.

Unde îl poți purta

Un astfel de costum este potrivit pentru a fi purtat în cursul zilei și seara. Poți ieși cu el la o întâlnire cu prietenii sau chiar cu partenerii de afaceri, dacă este vorba despre un context informal.

Ceea ce face costumele de comandă cu adevărat excepționale este vastitatea opțiunilor pe care le poți transforma în atuuri ale garderobei tale.

Astfel, dacă te interesează o construcție anume, dacă vrei să pornești de la culoarea preferată sau să personalizezi detalii care îți reflectă cu adevărat stilul, vei avea satisfacția de a le putea încerca pe toate. Primul pas este discuția cu un consultat SARTO bespoke, care îți va fi alături de-a lungul întregului proces. 

FULLSCREEN
(P) 5 costume casual pentru vara aceasta
  • /

related posts