(P) 5 pijamale pe care vei dori să le porți tot timpul - perfecte.ro


Nimic nu este mai confortabil decât să stai în casă, într-o zi de weekend, să știi că nu ai nimic de făcut, fără telefoane, mailuri sau sarcini de serviciu.


Iar pentru că relaxarea să fie completă e nevoie de o ținută comodă și lejeră, în care să te simți perfect. O femeie în pijamale, duminică dimineața, va simți întotdeauna că poate ajute până la capătul lumii.

Dacă iubești pijamalele, înseamnă că ai deja o colecție întreagă, însă n-ar strica să adaugi noi modele pe care vei dori să le porți ori de câte ori ai timp pentru tine, în liniștea căminului tău.

În funcție de starea de spirit pe care o ai, poți alege din garderobă pijamaua preferată pe care nu vei dori să o dai jos cât e ziua de lungă:

 

Pijamale din satin

Poate cele mai populare pijamale, setul de pantaloni scurți și maiou din satin este perfect pentru zilele pe care le petreci acasă, în compania partenerului tău de viață. Nu doar că te vei simți o femeie atrăgătoare purtându-le, dar îți vor asigura și confortul necesar pentru a face tot felul de activități casnice. Da, poți purta pijamale din satin în timp ce te relaxezi pe canapea, savurând un ceai fierbinte, dar și atunci când dai cu aspiratorul.

 

Pijamale din bumbac cu mesaje haioase

Dacă ești genul de persoană veselă, plină de energie și mereu pusă pe glume, atunci e cazul să porți o pijama care te va binedispune ori de câte ori o privești. Cele din bumbac, cu mesaje sau cu imprimeuri haioase sunt perfecte pentru a-ți păstra starea de spirit intactă.

Găsești produse Santoro Gorjuss care să te reprezinte și să-ți reflecte personalitatea chiar și în intimitatea casei tale. Pe jadflamande.ro există o varietate de imprimeuri inedite, toate în același ton de veselie și bună dispoziție. Dacă alegi haine care te reprezintă, de ce să nu alegi și pijamalele la fel?

 

Pijamale cu imprimeu floral

Flori, frunze, combinații de culori tomnatice, toate te inspiră? Atunci ia-ți o pijama cu imprimeul tău preferat și poart-o ori de câte ori alegi să te relaxezi în liniștea casei tale. Optează pentru materiale de calitate, în care să te simți confortabil.

 

Pijamale din dantelă

La fel ca cele din satin, pijamalele din dantelă sau cu terminații din dantelă sunt specifice femeilor romantice, care se relaxează într-o atmosferă dată de lumânări parfumate, miros de aroma terapie și lumină difuză. Dacă ești genul de femeie care nu iese niciodată din casă nearanjată, atunci în mod cert vei avea cel puțin un set de astfel de pijamale. 

 

Pijamale plușate

Suferi de frig, indiferent cât de cald ar fi în casă? În plus, adori păturile pufoase și pernele moi? Atunci pijamaua perfectă pentru tine trebuie să fie una moale și plușată. Nu doar că îți va ține de cald, dar va fi și plăcută la atingere. O pereche de pantaloni lungi și o bluză vor fi perfecte de petrecut o dimineață târzie, în pat sau pe canapea, alături de o cafea savuroasă.

Un articol vestimentar la fel de important ca o rochie de seară, pijamaua trebuie să fie purtată cu atitudine. Ce contează că ești în casă, fără farduri și rimel, și nu te vede nimeni? Poți emana veselie, bună dispoziție, mai ales dacă vei accesoriza pijamaua cu un zâmbet larg.

Relaxează-te, inspiră adânc, aerisește-ți camera după ce te-ai trezit, pune-ți muzica preferată și petrece o zi întreagă cu activitățile tale preferate. Dacă îți alegi un weekend pe care să-l petreci acasă, în pijamale, ar fi o idee să-ți inviți câteva prietene și să organizezi o petrecere în pijamale, să stați la povești ca fetele, să dansați și să vă simțiți ca-n adolescență.  

related posts