(P) 5 tendințe în fashion pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021


Pentru că vara a luat sfârșit și sezonul rece mai-mai că și-a intrat în drepturi, garderoba ta trebuie să treacă prin modificări notabile. Adică, trebuie să-ți adaptezi ținuta la vremea de afară. 

Tag-uri:

Fiecare sezon vine, însă, cu noi trenduri noi în materie de modă, așa că este important să știi ce piese să incluzi în dressing în sezonul toamnă-iarnă 2020-2021. Ține cont de sugestiile noastre, și, în mod sigur, vei fi la modă.

Paltoanele

Toamna nu mai poți purta doar tricouri, ci ai nevoie de articole călduroase, care să te protejeze de temperaturile scăzute de afară. Tendințele acestui sezon aduc în prim-plan confortul, așa că paltoanele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei sunt indispensabile.

În acest sezon, se poartă paltoanele care urmează linia corpului și pun în evidență silueta, în nuanțe clasice de negru, maro închis sau bej. Nu știi cum să te îmbraci la birou? Peste piesele vestimentare tradiționale, adaugă un palton lung, cu decolteu înalt sau unul cu un model simplu, cu nasturi.

În contrast cu paltonul care urmărește linia corpului este paltonul supradimensionat. Acesta este, de obicei, foarte elegant, de aceea, este recomandat să-l porți peste o rochie glam, la un eveniment. Caută modelul care te avantajează și include cel puțin două paltoane în garderoba de toamnă-iarnă a acestui an.

Fustele cu pliseuri

Un alt trend la modă în sezonul rece cuprinde pliseurile, prezente pe orice articol vestimentar, de la pantaloni, rochii, trenciuri și până la fuste, extrem de populare.

Pentru că aduc un plus de rafinament oricărei ținute, poartă fuste feminine cu pliseuri, ce pot fi accesorizate atât pentru o ținută de zi, cât și pentru una de seară. Achiziționează o fustă cu pliseuri în nuanțe închise de verde, negru sau roșu, pe care să o porți cu cizme lungi, până la genunchi și un pulover călduros. Astfel, obții o ținută feminină și confortabilă, în doar câteva minute.

Articolele în carouri

Carourile nu ies din modă, nici în acest sezon. Optează pentru aceste printuri combinând diferite modele și culori, și vei obține ținute ținute reușite, casual chic.

În acest sezon, poți miza pe clasicele imprimeuri cu carouri în negru, alb, roșu sau gri sau modele colorate, în nuanțe de crem și maro. Din garderoba de toamnă-iarnă nu trebuie să lipsească fustele, rochiile, pantalonii și sacourile în carouri, care pot fi asortate cu orice alt articol vestimentar. Fă cumpărături la Fashion House outlet center, și vei găsi piese ideale pentru acest sezon, la prețuri accesibile.

Rochii și fuste din tulle

Cine a spus că în sezonul rece nu poți purta rochii și fuste cu aspect ludic? Îmbracă-te cu piese inspirate din garderoba prințeselor, confecționate din tulle, prezente în colecțiile de modă ale tuturor designerilor celebri. Ca să nu-ți fie frig, poartă fustă sau rochia din tulle cu dresuri și pulovere confortabile, pentru un look urban street impecabil.

Blănuri artificiale

Nu în ultimul rând, blana artificială este la mare căutare în acest sezon. Purtarea ei îți aduce numeroase beneficii - este călduroasă, plăcută la atingere și la fel de rezistentă precum haina din blană naturală. În plus, blană artificială este și accesibilă ca preț.

Chiar dacă acest tip de blană a fost adusă în scenă acum o sută de ani, este la modă și astăzi. Pentru a fi în trend, optează pentru blănuri deschise la culoare, în nuanțe de roz pastel, bej, verde și violet, care arată excelent atât în combinație cu fuste și rochii, cât și cu jeanși clasici sau pantaloni din piele.

Acestea sunt cele mai importante tendințe de toamnă iarnă 2020-2021, din care te poți inspira pentru a crea cele mai tari ținute!

related posts

Modifică setările cookies