(P) 7 sfaturi pentru un stil vestimentar care să te scoată din anonimat


Arta de a se îmbrăca este o problemă pentru multe femei. Nu toată lumea se naște cu simțul modei. Deși despre gust se spune că este o chestiune subiectivă și nu ar trebui discutată, este greu de negat că există un anumit canon al îmbrăcămintei.


Pentru a arăta bine, nu este suficient să porți doar haine frumoase. Ele trebuie să fie combinate în mod corespunzător și adaptate circumstanțelor. Dacă, în plus, este posibil să dai ținutei o notă de individualism și să subliniezi tipul de frumusețe, succesul este obținut. Din păcate, în fiecare zi, majoritatea femeilor nu au timp să-și facă griji în legătură cu acestea din urmă și se luptă cu combinarea pieselor de îmbrăcăminte în seturi. Contrar aparențelor, este mai dificil decât pare. Cu atât mai mult pentru că femeile cumpără adesea incompetent, adică cumpără ceea ce le place și nu se gândesc dacă lucrurile noi se vor potrivi cu restul garderobei.

Descoperă 7 sfaturi utile care te vor ajuta să îți creezi un stil vestimentar impecabil.

1.Gândește-te ce lucruri arată cel mai bine la silueta ta 

În primul rând, merită să știi cu ce haine și accesorii arată cel mai bine silueta ta. În primul rând, încearcă să determini tipul siluetei. Apoi gândește-te ce părți ale corpului vrei să subliniezi și pe care trebuie să le ascunzi. Fiecare femeie are defectele ei, precum și punctele ei forte. Pe baza videoclipurilor YouTube, blogurilor de modă și ghidurilor, determină ce croieli, materiale și modele vor concentra privirea celorlalți asupra atributelor corpului tău.

2. Definește-ți stilul

Fiecare femeie are propriul ei stil. Primul pas pentru a-l determina va fi conținutul garderobei tale. Din anumite motive cumperi anumite lucruri și nu altele, iar alegerea anumitor haine și pantofi sunt cele care definesc stilul. Sunt femei care iubesc stilul sportiv. Garderoba lor este dominată de blugi, hanorace, pulovere largi, adidași și pantofi sport. Altele în schimb, nu își pot imagina să poarte pantaloni și preferă fustele și rochiile. De asemenea, se pot distinge persoane care preferă stilul clasic, stilul boho etc.

3. Creează o bază de culoare neutră, dar nu evita lucrurile colorate

Alege haine colorate și în culori mai discrete în garderoba ta. Primele sunt pentru a însufleți stilizarea și a-i da caracter, iar cele din urmă sunt concepute pentru a se potrivi cu totul. Evită hainele cu forme neobișnuite, impracticabile, transparente și cele aparținând categoriei de "hit of one season". Vei avea probleme în a le potrivi cu alte lucruri.

4. Apreciază avantajele culorilor uniforme

S-ar putea să fii tentat să cumperi haine cu imprimeuri originale, dar în general lucrurile cu culori expresive, uniforme arată mai bine. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la hainele cu model. Totuși, ține cont de faptul că nu se potrivesc oricărei ocazii și nu funcționează întotdeauna. 

5. Nu îți fie frică de accesorii

Accesoriile sunt zona magică a modei. Ele conferă stilului un caracter special, combină elementele sale într-o combinație bine gândită și atrag privirea. Adevărul este că fără ele, unele stilizări nu ar fi atât de încântătoare. Nu îți fie teamă să experimentezi cu diferite tipuri de accesorii. Acestea pot fi coliere expresive, eșarfe colorate, genți de mână cu forme interesante, podoabe capilare, ceasuri etc.

6. Alege un parfum care va deveni semnul distinctiv

Cu siguranță cunoști niște oameni care folosesc un singur parfum. Nu te gândești la ei când simți măcar o dată acest miros caracteristic? Mirosul te poate defini și ar trebui. În plus, trebuie să se potrivească cu mirosul natural al corpului. Amintește-ți că parfumul face parte din stil.

7. Ai grijă de unghiile tale

Unghiile sunt tușa finală a styling-ului, proverbiala cireașă de pe tort. Este foarte bine dacă porți o manichiură realizată profesional, dar este suficient ca unghiile tale să fie curate și pilite cu grijă. În niciun caz nu trebuie să ieși cu ojă lipsă sau murdărie în spatele unghiilor.

related posts

Modifică setările cookies