(P) Ce pantaloni pentru ținute formale de damă să alegi?


Pantalonul reprezintă o piesă vestimentară cameleon care poate fi chic și casual deopotrivă. Croielile simple pot fi elegante, în funcție de culori și de materiale. Culorile sobre sunt de privilegiat precum negru, gri, bordo sau kaki pentru ținutele formale.

Tag-uri:

Ce pantaloni pentru ținute formale de damă să alegi?

Culorile și motivele joacă un rol esențial în cadrul unei ținuțe. Pentru un stil elegant și formal, optează pentru simplitate și privilegiază o pereche de pantaloni uni. Alege o culoare mai sobră precum negru, gri închis sau chiar maro. Dacă ești adepta denimului, poți alege o pereche de blugi cu talie inalta dama pe modivo.ro într-o nuanță de albastru mai închis sau chiar negru. Aceste sfaturi sunt valabile și în cazul modei masculine.

Detalii mici la nivelul buzunarelor și croielile vor conferi o notă chic pantalonilor tăi. Te sfătuim să eviți stilul punk rave. În ceea ce privește croiala pantalonilor formali damă, eleganța nu are modă. Astfel, pantalonii cu talie înaltă sunt potriviți pentru o zi la birou, la fel ca și o pereche de pantaloni negri fluizi într-un stil mai clasic alături de o camașă simplă sau cu un motiv floral spre exemplu.

Cum putem combina pantalonii formali de damă?

Pentru o ținută completă, optează pentru un sacou cu mici buzunare exterioare. Dacă vrei să rămâi în stilul sobru și casual, cămășile fluide în tonuri de crem sunt o opțiune potrivită, mai ales dacă sunt asortate cu o pereche de pantaloni negri standard. Evită aglomerarea cu accesorii, optează pentru o curea subțire și bijuterii discrete.

După o zi de muncă la birou te poți relaxa la o plimbare cu pantaloni de fâș damă, extrem de confortabili.

Materialele de bună calitate necesită întreținere specială. În general, hainele pentru femei sunt fabricate din bumbac și/sau poliester, materiale mai mult sau mai puțin elastice.

Pantalonul fluid, ideal pentru o ținută formală

Pantalonul fluid reprezintă o piesă vestimentară esențială din garderoba unei doamne care lucrează la un birou sau într-o instituție care impune un anumit cod vestimentar. Pantalonul fluid este cel care îți conferă o senzație de confort de-a lungul întregii zile, îți conferă un stil chic și elegant deopotrivă. Principalul său atu? Declinat sub toate formele sale, va fi aliatul tuturor femeilor care au nevoie de o ținută formală la muncă. Indiferent de siluetă, vei găsi un model care se va adapta de minune morfologiei tale.

Pantalonii negri, ideali pentru orice împrejurare

Nu puteam încheia această listă cu recomandări de pantaloni pentru ținute formale fără să recomandăm pantalonii care se potrivesc la absolut orice împrejurare: pantalonii negri. Optând pentru o pereche de pantaloni negri îi vei putea combina cu o bluză sau o cămașă în orice nuanță, în orice stil dorit.

Negrul este ideal pentru a fi purtat în absolut orice împrejurare: la locul de muncă dar și la anumite evenimente din viața de zi cu zi, din viața personală sau de la locul de muncă.

Similari pantalonilor negri, pantalonii bleumarin vin cu o notă de culoare în ținută dacă vrei să păstrezi nota clasică și să te concentrezi pe nuanțele neutre.

related posts

Modifică setările cookies