(P) Ce pantofi sunt in trend in sezonul toamna-iarna 2019


Sezonul toamna iarna 20919-2020 vine sa ne surprinda reinventand vechiul in extravagant. Moda anilor ’70 si ’80 revine pe podiumurile de moda sa ne inspire si sa ne arate directia.


Extravaganta devine linia generala a modei, iar modernul aduce reinventarea trendurilor de odinioara. Cuvintele specifice pantofilor acestui sezon sunt varful patrat si lungimea extra. 

Pantofii cu varf patrat au revenit la moda, iar in sezonul de vara au fost purtati destul de mult. Desi ai crede ca doar pantofii de acest fel sunt interesanti, de fapt si sandalele specifice anilor ’90 cu acelasi varf patrat au fost pe val. Cum se apropie sezonul rece, botinele si cizmele vor fi vedetele acestui anotimp alb. Aceste modele au si ele varful patrat fiind recomandate de nume important in lumea modei cum ar fi: Chloe, Balenciaga, Maison Margiela. Un model interesant de botine este cel de culoarea bordo de la Catali.  

Cizmele peste genunchi sunt un model de incaltaminte care nu si-a pierdut din farmec de-a lungul anilor fiind preferat de mii de femei din toata lumea. Practice si comode, aceste cizme pot ajuta orice femeie sa se simta sexy si bine in pielea ei evidentiindu-i formele sau facand-o sa para mai inalta. Desi in ultimii ani designerii au mizat totul pe cizmele clasice a caror lungime nu depasea genunchii, anul acesta cizmele peste genunchi revin in forta. Noutatea acestui an este insa un model de cizme si mai interesant. Cizmele foarte lungi, a caror lungime ajunge pana la coapsa sunt o varianta si mai sexy pe care femeile o pot purta cu incredere. Colectiile Jacquemus,  Celine sau Isabel Marant iti pot oferi destule idei si sugestii de purtare a cizmelor de acest tip. Pentru un look lejer si relaxat poti mixa cizmele lungi de piele cu pulovere calduroase. 

Incaltamintea cu platforma este la mare cautare in acest sezon. Comoda, lejera si de cele mai multe ori la preturi accesibile, acest model de incaltaminte este ideal pentru persoanele care vor sa para mai inalte, dar fara sa isi tortureze picioarele. Platforma poate fi gasita la pantofi sport sau chiar la modele masculine cum ar fi bocancii. Pantofii cu toc deasemenea sunt o optiune buna, sa nu uitam ca la inceput de iarna pantofii simpli cu toc de la Magrit au facut mare valva, fiind purtati chiar de Regina Letitia.

Sneakersii sunt inca un trend care avantajeaza persoanele care stau mult timp in picioare sau care merg foarte mult. Sunt comozi si vin intr-o varietate de modele si preturi. Acestia pot fi purtati intr-o multime de combinatii: rochii cu paiete sau tinute sport. In topul preferintelor purtatoarelor se afla modelul denumit sugestiv „ugly sneakers”. Desi numele sugereaza ca ar fi neatractivi, de fapt acesti sneakers sunt foarte confortabili si ii poti purta oriunde. Daca vrei sa scoti o tinuta din banal poti incerca o tinuta monocroma cu o pereche de sneakersi viu colorati. 

Stiletto este un nume care declara eleganta si extravaganta. Coborati direct de pe podiumurile de prezentare acesti pantofi au ajuns in trendurile de pe strada. Acestia sunt un must-have pentru orice femeie care vrea sa impresioneze prin stil si eleganta. Tinutele office sunt completate perfect de acesti pantofi chiar daca nu sunt cei mai comozi. Orice tinuta feminina poate fi scoasa in evidenta cu perechea de pantofi potrivita. Pentru un plus de stil poti alege o pereche de stiletto bej, crem sau nude deoarece sunt cunoscuti pentru faptul ca subtiaza din punct de vedere vizual piciorul si pot fi purtati in orice combinatie de culori.

Pantofii albi sunt inca un model care nu va iesi din tendinte prea curand. Indiferent daca esti fan al cizmelor sau al sneakersilor, trebuie sa ai in garderoba cel putin o pereche de pantofi albi. 

Sezonul care sta sa vina ne ofera libertatea de a fi cat de excentrice putem in timp ce ne exprimam laturi inedite ale personalitatii. Alege cu stil! 

related posts

Modifică setările cookies