(P) Ce trebuie să conțină bagajul pentru munte al femeilor? Iată 5 idei


Bagajul pentru munte este o problema generală a tuturor femeilor. 

Tag-uri:

Tinerii aleg să-și petreacă zilele libere de Revelion la munte, iar femeile au început deja să își facă planuri vis-a-vis de bagaj, astfel încât să nu le lipsească nimic. Decât să îți aglomerezi geantă cu chestii inutile, începe prin a-ți face o lista țînând cont și de perioada în care vei lipsi. 

De la rochii tricotate la haine foarte groase potrivite pentru pârtie, femeilor le place să aibă la ele mai mult decât este necesar. Iată care sunt principalele lucruri de la care trebuie să pornești atunci când îți faci bagajul pentru munte.

Pulovere supradimensionate

Puloverele călduroase din lână sunt piesă de baza a oricărui outfit pentru o vacanță la munte. În topul preferințelor se află puloverele din chenille care sunt foarte moi și pufoase. O altă idee excelență sunt puloverele cu printuri festive . Încearcă să achiziționezi modele de pulovere voluminoase, ușor supradimensionate, că să le poți suprapune cu alte piese de îmbrăcăminte, cum ar fi cămăși sau malete.

Jachetele groase

Pe lângă pulovere, nu uită să pui în bagaj și un cardigan și cel puțîn o jachetă groasă.. Ideale sunt cele care se închid cu nasturi sau care au fermoar, pentru că le vei ține închise atunci când vei ieși afară. Poți alege nuanțe clasice sau modele de jachete cu aer rustic și căptușeală din faux fur.

Geacă de ski

Nu poți merge la munte fără să te duci pe pârtie la ski. Pentru asta ai nevoie de o haină extra călduroasă care să îți permită să te bucuri  cât mai mult timp de aerul rece și de peisajele superbe. Paltoanele din stofă sunt potrivite pentru ieșirile în oraș, iar gecile sunt destinate ieșirilor de zi, cele de pe pârtie.

Pantalonii potriviți pentru munte

La munte nu poți purta pantaloni cropped. Cele mai potrivite modele sunt pantalonii lungi, din materiale cât mai călduroase, cum ar fi catifeaua reiată.  Deasemenea, ai grijă să ai în bagaj cel puțin două perechi de pantaloni din fas, dresuri groase și colanți. Pentru interior aceștia vor fi extrem de comozi, iar pentru exterior, extrem de călduroși.

Rochiile tricotate - o alegere lejeră și frumoasă 

Atâta vreme cât petreci timp afară, este de preferat să optezi pentru pantaloni, însă pentru serile petrecute în cabană, alege rochiile lungii din lână. Poți opta pentru modele cu mânecă lungă și eventual un cardigan pe deasupra. 

Rochiile de acest fel arată perfect combinate cu bocanci.

Pe lângă aceste piese vestimentare îți mai poți pune lenjeria de corp, pijamalele, cosmeticele și accesoriile. Zilele le vei petrece pe pârtie, iar serile în cabană, lângă șemineu. Din acest motiv ai nevoie de haine cât mai diversificate în care să te simți comod și care să îți țină de cald. 

related posts