(P) Cele mai frumoase nuanțe de oje semipermanente pentru primăvara anului 2022


Te-ai pregătit să întâmpini primăvara așa cum se cuvine? Parfumul zglobiu al freziilor și zambilelor se va resimți oriunde vei merge, dar cum ar fi să aduci culorile jucăușe ale acestora pe unghiile tale? Sezonul acesta adu spectacolul primăverii de la degetul mare până la cel mic cu o manichiură impecabilă cu oje semipermanente în cele mai revigorante nuanțe pe care le vei adora la propriu. 


Se spune despre acest anotimp că reprezintă un nou început, în care natura se trezește din somnul iernii și își redescoperă frumusețile din jur. Tu ce început ți-ai propus în domeniul îngrijirii? Ce ai zice de un business profitabil în realizarea manichiurii semipermanente sau de testarea noilor tendințe coloristice chiar la tine acasă? Fluturașii primăverii poartă pe aripioare reduceri impresionante! 

Profită de ofertele irezistibile! La început de primăvară, vei avea parte de un răsfăț cosmetic de neuitat, la care își aduc aportul și cele mai bune oje semipermanente

Formule inovatoare extrem de pigmentate

Cat Eye 10D, Gummy Base, HP Ever și noua membră a colecției - oja HP Reflectorizantă sunt gata să îți îndeplinească și cele mai îndraznețe idei artistice. Sunt extrem de lucioase și rezistente, iar, deseori, nu mai necesită pilirea unghiilor. Le poți aplica pe unghiile naturale, dar și pe cele false, formula nouă și textura densă fiind perfecte pentru realizarea unor adevărate creații artistice. Combină-le și joacă-te cu cele mai în trend nuanțe de oje semipermanente, pentru a transmite un mesaj exuberant celor din jurul tău. 

Produsele sunt deosebit de pigmentate și se adresează profesioniștilor. Aplică-le în două straturi peste o bază protectoare, folosind cantități mici din oja aleasă. Lasă fiecare strat să se întărească sub lampa LED sau UV timp de 2 minute, iar la final aplică un strat de Top Coat pentru un plus de strălucire și rezistență la zgârieturi. Cu ajutorul unui Top Coat te vei putea bucura de manichiură cel puțin 2 săptămâni, fără întrețineri suplimentare. 

Spectacol de culoare cu oje la modă

Nuanțele demențiale de roșu cu reflexii strălucitoare, somon, roz pudră sau roz intens, papaya, sweet lemon, mandarin, verde fistic, olive, turcoaz, liliachiu sau albastru seren vor crea o simfonie de culoare pe care o vei dirija chiar tu. Fără îndoială, cu astfel de oje semipermanente prezența ta nu va trece neobservată. Întreaga orchestră a primăverii va reflecta bucuria sezonului prin aceste culori irezistibile. 

Euforia o poți trăi și prin intermediul ojei cu același nume, care combină movul regal cu particule fine strălucitoare de diverse culori. Din gama ojelor semi reflective, acest produs conține atât pigmenți de culoare, cât și particule de glitter cu efect special reflectorizant.

În funcție de intensitatea luminii, se intensifică și efectul luminos reflectorizant al culorilor.

Formula inovativă aduce un grad de pigmentare inegalabil. Tot în această gamă poți găsi oje în culori precum grena sau negru, cu reflexii incredibile. Întreg Universul pare încapsulat în aceste oje. Glitterul din produs imprimă un efect stelar fascinant pe unghii, iar contrastul cu nuanțele închise este cu adevărat de vis. 

 Așadar, cele mai frumoase nuanțe de oje semipermanente te așteaptă să le încerci!

  • (P) Cele mai frumoase nuanțe de oje semipermanente pentru primăvara anului 2022

related posts

Modifică setările cookies