(P) Combinații inedite de iarnă: cum asortezi pardesiul sau jacheta la o ținută chic


Pentru că noul sezonul și-a intrat în drepturi și iarna este aproape, garderoba ta are nevoie de o schimbare.

Tag-uri:

În această perioadă se poartă pardesie, jachete sau veste în culori puternice, cu imprimeuri și texturi deosebite, care pot fi ușor de asortat cu restul obiectelor vestimentare. Iată cum poți realiza combinații ideale de iarnă și cum poți asorta pardesiul sau jacheta la ținute chic, care să te pună în evidență.

Asortarea pardesiului cu o ținută office

Dacă mergi la birou în fiecare zi, ai nevoie de o ținută office, care să-ți țină de cald în zilele reci de iarnă. Astfel, un pardesiu lung sau o jachetă în culori uni se pot asorta ușor cu ținutele tale de zi cu zi. Alege să combini un pardesiu lung cu o fustă creion sau o pereche de pantaloni negri și o bluză simplă, la care să asortezi o pereche de cizme sau de botine. În plus, un pardesiu lung sau o jachetă se potrivesc de minune și cu rochiile, indiferent de stil. Poți alege geci de damă, jachete și pardesie în modele diverse, care să se potrivească cu ținutele tale de birou.

Asortarea pardesiului sau a jachetei cu denim

În cazul în care vrei să obții o ținută simplă, fără prea mari eforturi, poți opta pentru un pardesiu gri sau alb, care poate fi purtat cu succes în combinație cu denimul. Astfel, alege o cămașă din denim, o pereche de jeanși și botine negre, alături de o pălărie din fetru. Dacă adaugi și un fular sau o eșarfă groasă și pardesiul pe deasupra, vei crea un outfit modern, pe care îl poți purta aproape oriunde.

Asortarea jachetelor multicolore cu ținute all black

Pentru persoanele nonconformiste, care își doresc să iasă în evidență și prin ținutele pe care le poartă, sunt indicate jachetele multicolore, pe care le pot purta alături de jeanși și pulovere croșetate. În schimb, dacă faci parte din rândul celor care preferă ținute all black, un pardesiu sau o jachetă multicoloră pot reprezenta o pată de culoare, cu care nu ai cum să dai greș. Combinațiile sunt aproape nelimitate, așa că nu-ți rămâne decât să cumperi modelul de pardesiu preferat.

Asortarea pardesiului la pulovere lungi, de lână

Fiindcă temperaturile tind să scadă excesiv în perioada iernii, vei avea nevoie de pulovere groase de lână, cu guler sau chiar pe gât, care să-ți țină de cald. Indiferent de culoare sau model, acestea pot fi purtate alături de un pardesiu sau o jachetă, care să te ferească de ger și să te ajute să obții un look modern.

Asortarea pardesiului supradimensionat

Pentru plecările în vacanță din sezonul rece, poți cumpăra un pardesiu lung, supradimensionat. Acest model poate fi purtat în numeroase ținute, alături de pantaloni, fuste, sau rochii. În plus, una dintre cele mai în vogă idei de asortare este cea care urmărește aceeași linie cromatică. Pentru o fană a culorilor, un pulover sau o geantă în culori calde pot schimbă în totalitate modul în care arată ținuta. Nu trebuie să omiți nici jachetele cu imprimeuri, dungi și carouri, care sunt la fel de potrivite.

Pentru a crea ținute ideale pentru sezonul rece, alege un pardesiu sau o jachetă în funcție de modelul și culoarea preferată, care să te avantajeze.

related posts