(P) Cum întregești garderoba cu rucsacuri


Rucsacul este genul de geantă care nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui.

Tag-uri:

Moderne, confortabile, estetice, durabile, extrem de practice şi elegante, dacă eşti în căutare de rucsacuri barbati sau damă poţi alege dintr-o gamă variată de modele şi materiale. 

Din piele, in sau bumbac, în culori moderne sau cu model, rucsacul este mereu la modă şi, totodată, un tovarăş elegant şi practic pentru a transporta diverse lucruri şi a-l purta la ţinute variate. Acesta vine cu avantajul că îţi permite să ai mâinile libere atunci când te plimbi sau faci cumpărături şi poate întregi într-un mod inspirat diverse look-uri. În plus, modelele diversificate de rucsacuri dama oferă o alternativă excelentă pentru geanta de mână, fiind preferate pentru confortul de zi cu zi. 

Iată trei moduri în care un rucsac poate fi integrat în garderobă într-un mod inteligent şi care să îţi garanteze o ţinută stilată şi elegantă.  

Rucsacul clasic negru - cum să îl porţi la ţinutele de zi cu zi

Dacă ai un rucsac negru, să ştii că acesta este la modă şi constituie o adevărată atracţie datorită fermoarelor aurii strălucitoare şi a aspectului matlasat. Se poate asocia cu pantaloni moderni în culori metalizate şi o centură în culori vii. Bluza albă face că această ţinută să nu pară prea întunecată, iar o haină cu nasturi argintii din catifea poate completa look-ul într-un mod incredibil. Nu ar trebui să lipsească pantofii cu şiret şi ochelarii negri, eleganţi.

Rucsacul în aceeaşi culoare cu ţinuta sau ton pe ton

Îţi poţi asigura stilul şi look-ul pentru o ţinută de oraş cu rucsac dacă mergi pe ideea de ton pe ton - adică folosirea aceloraşi culori. Ţinuta aceasta va fi întotdeauna la modă şi se dovedeşte perfectă pentru o plimbare cu prietenii sau pentru a explora vestigiile istorice. Astfel, poţi purta un rucsac alb şi o jachetă albă uşoară şi pantaloni albi cu croială dreaptă. Desigur, pantofii albi, eventual din piele, nu pot lipsi, şi nici cerceii aurii şi ochelarii de soare cu rame albe. Acesta se va dovedi o ţinută armonioasă şi nu se va demoda niciodată, oferindu-ţi tot confortul necesar pentru o zi relaxantă de plimbare prin oraş.

Rucsacul colorat pentru o ţinută veselă

Dacă vrei să obţii o ţinută veselă, ar trebui să foloseşti culorile. Astfel, un rucsac galben din piele cu fermoare aurii poate fi o piesă vestimentară atractivă pentru o ţinută îndrăzneaţă. Alege să porţi o pereche de pantaloni largi cu buline, moderni şi sandale cu un aspect metalizat. O cămaşă neagră uşoară şi un colier fascinant cu pietre colorate pot facilita legătura între ochelarii cu rame roşii şi, de ce nu, o jachetă galbenă cu glugă şi mâneci trei sferturi. 

Cu siguranţă că aceasta poate fi o ţinută foarte reuşită dacă ţii doreşti să experimentezi culorile într-o zi în care vrei să ai o alură veselă şi optimistă

Cele trei exemple de mai sus sunt o încurajare pentru a renunţa la reţineri şi a experimenta cu încredere întregirea garderobei şi a ţinutelor cu rucsacuri. Ai ales? Care este rucsacul care te reprezintă?

related posts

Modifică setările cookies