(P) Cum îți alegi cizmele în funcție de forma corpului?


Ne aflăm în plin sezon rece, un moment ideal să îți verifici garderoba și, după caz, să o completezi cu noi itemuri.


 

Având în vedere temperaturile scăzute, cu siguranță că și atenția ta se îndreaptă către piesele vestimentare care îți țin de cald. Cizmele sunt ideale, fiind un tip de încălțări care îți pun în evidență feminitatea, care se asortează în diverse combinații vestimentare și care îți asigură confortul termic în anotimpul rece.

Deși este important să ții cont de preferințele personale atunci când alegi un model de cizme, un alt criteriu esențial pentru a face cea mai bună alegere este forma corpului tău. Astfel, vei fi sigură că cizmele nu îți fac picioarele să pară mai scurte și nici nu îți adaugă kilograme în plus, care nu există în realitate!

 

Cizmele care trec de genunchi 

Cizmele până peste genunchi sunt un accesoriu foarte îndrăzneț. În plus, ele sunt la mare căutare în acest sezon, așa că le vei vedea cu siguranță în majoritatea dintre ținutele de stradă. Oricât de mult ți-ar plăcea, însă, acest model trebuie să știi că el complimentează femeile înalte și slabe, care îți doresc să obțină un look de femme fatale.

Dacă te regăești în această descriere, le poți încerca fără să îți faci griji, deoarece vor arăta minunat în outfiturile tale. Totuși, dacă ești mică de înălțime sau puțin plinuță este mai bine să le eviți deoarece, din cauza lungimii lor, cizmele îți vor face picioarele să pară mai scurte și mai groase decât sunt de fapt. 

 

Cizmele până la genunchi 

Ești o femeie cu forme? Ai o siluetă tip pară? Cea mai bună alegere pentru tine sunt cizmele până la genunchi. Ele îți vor alungi picioarele, subțiindu-le. Le poți purta cu rochii sau fuste, dar și cu blugi sau colanți, indiferent dacă alegi cizme mușchetar cu toc sau fără. În cazul în care îți dorești astfel de încălțări, poți găsi numeroase tipuri de cizme lungi pe epantofi.ro

 

Cizmele până la jumătatea gambei 

Cizmele până la jumătatea pulpei au fost, parcă, realizate special pentru femeile cu silueta dreptunghiulară! Așadar, nu contează dacă ești scunda, slabă, cu forme sau silfidă - acestea sunt alegerea ideală în oricare dintre aceste descrieri te-ai regăsi. Datorită lungimii pe care o au, cizmele până la jumătatea gambei îți vor conferi o alură foarte sexy și feminină!

Cizmele până la gleznă

Cizmele până la gleznă sunt un model foarte popular, datorită versatilității lor. Indiferent că alegi să le porți cu blugi, rochii sau fuste, vei arăta la fel de bine! Chiar și așa, însă, nu trebuie să omiți marele lor dezavantaj, anume acela că ”taie” vizual picioarele, dând senzația că sunt mai scurte decât sunt, de fapt. Un detaliu de care să ții cont este că, în cazul în care porți cizme până la gleznă cu fuste sau rochii, încălțările trebuie să vină perfect pe picior și să nu fie prea largi. 

În cazul în care îți plac cizmele cu toc, fii atentă și la forma acestuia. În timp ce un toc cui, înalt ți se va potrivi perfect dacă ai picioarele subțiri, pentru a scăpa, vizual vorbind, de cele câteva kilograme pe care le ai în plus este mai indicat să alegi tocul gros. Porți un număr mic la picior? Este o idee foarte bună să porți o pereche de cizme cu toc cui, foarte mic. 

FULLSCREEN
(P) Cum îți alegi cizmele în funcție de forma corpului?
  • /

related posts