(P) Cum porți rochiile de seară cu crăpătură pe picior


Dintre toate piesele vestimentare din garderoba unei femei, rochia rămâne principala alegere atunci când ne gândim la crearea unei ținute elegante, pentru un eveniment important. Rochia lungă este extrem de feminină și te ajută să obții un outfit stilat și demn de covorul roșu. În plus, dacă alegi și un model cu crăpătură pe picior, efectul este garantat!

Tag-uri:

Cu toate acestea, pentru a evita un eșec vestimentar, nu trebuie să transformi rochia cu crăpătură într-un articol neglijent sau vulgar, ci să obții o ținută sofisticată și senzuală. Ține cont de sfaturile noastre și poartă stilat rochia cu crăpătură pe picior, pentru a atrage toate privirile!

Alege modelul potrivit de rochie

O ținută de seară impecabilă începe cu rochia potrivită. Dacă-ți dorești o rochie cu crăpătură pe picior, nu opta pentru un model din material rigid, pentru că n-o să-ți pună în evidență corpul. De pildă, poți să eviți rochiile de seară cu crăpătură confecționate din crep și să alegi modele din voal sau sifon, care se remarcă printr-o textură ușoară și fluidă. În acest fel, vei purta o rochie care pune în valoare silueta. Găsești rochii de seară la dyfashion, de unde poți alege modelul preferat, care te avantajează.

Pentru a echilibra proporțiile, acordă atenție croielii rochiei. Orientează-te către rochii de seară cu crăpătură pe picior și o talie bine definită. Dacă talia nu este marcată dar modelul îți permite, adaugă o curea subțire care să-ți marcheze talia sau o fâșie de material care oferă un boost de feminitate ținutei. Poți miza și pe un decolteu cu design unic, din dantelă sau voal, care să se facă ușor remarcat.

Poartă pantofi decupați sau sandale

Dacă ai ales modelul de rochie cu crăpătură pe picior care-ți vine impecabil, urmează accesorizarea corectă. În primul rând, trebuie să alegi pantofii adecvați, care să se potrivească cu rochia. O rochie cu un astfel de șliț nu poate fi asortată decât cu pantofi decupați sau cu sandale cu barete fine, preferabil în nuanțe neutre de alb, nude sau gri.

În acest fel, vei crea senzația de alungire a siluetei, păstrând un look feminin al ținutei. Indiferent de eveniment, nu asorta o rochie de seară cu crăpătură pe picior cu pantofi sport sau modele casual, pentru că încălțămintea nepotrivită îți va strica întregul aspect.

Nu atrage atenția prin bijuterii opulente

Cu rochia de seară și pantofii corect aleși, nu-ți mai rămâne decât să alegi machiajul, coafura și bijuteriile, care să-ți întregească aspectul. Dacă rochia are numeroase detalii și un model încărcat, apelează la un machiaj simplu, în care să pui accentul fie pe evidențierea ochilor, fie pe cea a buzelor. Niște bucle lejere sau un coc reprezintă variantele ideale pentru a te coafa, fără să ai prea multe bătăi de cap.

În ceea ce privește alegerea bijuteriilor, cu cât porți mai puține accesorii, cu atât vei arăta mai bine. Rochia de seară cu crăpătură pe picior reprezintă un accesoriu în sine, deoarece îți pune în evidență picioarele. Astfel, nu vei face decât să distragi atenția de la rochie, mai ales dacă porți cercei candelabru sau un colier masiv. Optează pentru accesorii discrete, indiferent dacă vorbim despre un lănțișor subțire, un inel din argint sau o brățară.

Nu știi cu ce să te îmbraci la un eveniment care are loc seara? Probează mai multe modele de rochii elegante, cu crăpătură pe picior, care te vor aduce în lumina reflectoarelor!

related posts

Modifică setările cookies