(P) Cum poți integra cămăși casual în ținutele tale de zi cu zi?


Unul dintre cele mai iubite stiluri vestimentare este cel casual, care presupune adoptarea unor ținute perfecte pentru diferite activități pe care le desfășurăm în timpul zilei și care ne oferă confortul de care avem nevoie, fără compromisuri. 

Tag-uri:

În general, ținutele casual sunt formate din blugi, fuste, rochii de zi, pantaloni care pot fi purtați alături de tricouri sau de cămăși casual. Stilul casual poate avea mai multe ramuri, unele dintre acestea fiind smart casual, care se potrivește pentru ținutele de birou, stil adoptat în special de către domni și casual chic, stil adoptat de către doamne și domnișoare atât pentru birou, dar și pentru ieșiri în oraș. 

Dacă îți dorești ținute casual care să se potrivească atât pentru locul de muncă, dar și pentru alte activități (cum ar fi mersul la cumpărături, o ieșire cu prietenii în oraș după încheierea programului de lucru, vizionarea unui film la cinema și așa mai departe) îți sugerăm să alegi o pereche de blugi sau de pantaloni casual și să adaugi o cămașă casual. Acest lucru este valabil atât în cazul domnilor, dar și al doamnelor, însă în continuare vrem să îți vorbim puțin despre ținutele pentru doamne și domnișoare. 

În cazul în care vrei să adopți un stil casual ideal chiar și pentru birou, vei avea nevoie de câteva cămăși care să se potrivească perfect cu restul garderobei tale. Sugestia noastră este să alegi atât cămăși uni, în culori ușor de asortat, cu ajutorul cărora poți obține mai multe ținute fără efort, dar și cămăși cu imprimeuri deosebite, pe care să le porți ori de câte ori vrei să te simți specială.

În funcție de croiala acestora, cămășile pot fi purtate atât cu fuste, dar și cu pantaloni. Ți le recomandăm cu drag pe cele universale, care pot fi purtate cu orice și care vor reprezenta bazele ținutelor tale. Cămășile se potrivesc cel mai bine purtate alături de fuste cu o croilă dreaptă sau fuste de tip creion. Pentru un look îngrijit, îți recomandăm să nu lași cămașa pe deasupra fustei. Procedează la fel și în cazul în care optezi pentru pantaloni și îți garantăm că îți va plăcea foarte mult look-ul final. În cazul în care nu știi ce să alegi, îti vom prezenta în continuare două camasi casual care ne-au atras atenția. 

O piesă vestimentară universală, care se potrivește integrată într-o mulțime de ținute este Cămașa damă bleu/dungi crem Diana. O poți purta cu succes atât cu fuste, dar și cu pantaloni, indiferent dacă ne referim la blugi sau la alte materiale. Probabil o să îți atragă atenția croiala deosebită (betelie cu nod). 

Unul dintre cele mai apreciate și controversate totodată imprimeuri este cel animal print. Dacă știi cum să îl integrezi în ținute, acesta va arăta superb. Secretul este să obții un echilibru între culori și texturi, iar accentul să fie pe articol vestimentar c acel imprimeu. În acest sens, îți recomandăm Camasa dama animal print Diana, pe care o poți purta cu blugi simpli sau o fustă uni.

 

În încheiere, am vrea să știm dacă îți place stilul casual! 

FULLSCREEN
(P) Cum poți integra cămăși casual în ținutele tale de zi cu zi?
  • /

related posts

Modifică setările cookies