(P) Cum să-ți asortezi geanta la ținută și să arăți impecabil de fiecare dată?


Când vine vorba de stil, niciun profesor nu este mai bun decât vedetele de talie internațională precum Angelina Jolie, Rihanna sau Miranda Kerr, al căror bun gust în materie de modă este lăudat în toate revistele glossy.


Lăsând la o parte dorința de a afla detalii picante din viața lor privată, paparazzi le urmăresc pe aceste femei pline de mister și pentru că ne dau un exemplu de eleganță și rafinament în compunerea ținutelor lor pentru diferite ocazii și asortarea acestora cu cele mai potrivite genți.

Hai să descoperim în continuare câteva trucuri și idei pe care cele mai admirate femei din lume le pun în practică pentru a arată impecabil ori de câte ori ies din casă!

Cum să alegi întotdeauna geanta potrivită pentru ținuta pe care o porți?

 #1 Ia în calcul ocazia

Există foarte multe genți cu un aspect versatil care pot fi purtate indiferent de ocazie. Dar pentru a deveni cu adevărat o divă a modei, în loc să apelezi la o singură geantă cameleon, ar fi bine să investești măcar în două-trei genți pentru ocazii diferite.

Ca regulă principală, gențile mici se potrivesc mai bine într-un cadru formal, în timp ce cele voluminoase dau impresia unui look relaxat, gata pregătit pentru vacanță.

Iar ca să-ți fie mai simplu să alegi, cumpără accesoriile preferate de la Alluxuri.ro, un magazin online cu poșete de înaltă calitate, clasificate în funcție de stilul lor și contextul în care pot fi purtate.

#2 Analizează-ți forma corpului

La fel ca și în cazul pieselor vestimentare, unele genți se potrivesc mai bine dacă ai forme voluptoase, iar altele dacă ești o persoană mignonă.

Așa cum porți o bluză decoltată ca să atragi atenția asupra pieptului, la fel poți proceda și cu o geantă crossbody ca să-ți scoți în evidență talia de viespe.

#3 Nu uita că armonia este întotdeauna cheia succesului

Indiferent de felul în care alegi să te îmbraci și geanta pe care vrei s-o porți, în final, trebuie să încerci să creezi o imagine cât mai echilibrată.

Dacă te asortezi prea mult, riști să te transformi într-o mare pată de culoare, iar dacă ignori complet caracteristicile vestimentației și accesoriilor tale, îți va fi practic imposibil să compui o ținută corectă.

De aceea, atunci când te pregătești să ieși din casă, fă întotdeauna un exercițiu de imaginație, gândește-te la ținuta ta ca la un puzzle și încearcă să găsești puncte comune pentru fiecare din piesele sale.

Dacă elementele ținutei tale sunt complementare, cu siguranța vei obține o imagine de ansamblu impecabilă.

 #4 Îndrăznește să ieși din tipare 

Uită de regulile pe care probabil le știi încă din copilărie ca de exemplu: asortarea pantofilor cu geanta și încearcă să fii cât mai creativă!

Acum în cel de-al treilea deceniu al secolului XXI este perfect acceptabil să porți o geanta piele maro cu pantofi de culoare neagră cu condiția ca unul din aceste elemente să fie foarte minimalist pentru a-și declara neutralitatea în imaginea de ansamblu a ținutei tale.

related posts

Modifică setările cookies