(P) Din garderoba ta de toamnă nu trebuie să lipsească aceste compleuri superbe!


Ce îți amintești în momentul în care auzi cuvântul ,,compleu?” Probabil automat te vei gândi la mama sau la bunica ta, ori la vreo profesoară pe care ai îndrăgit-o și care adora să poarte astfel de ținute.

Tag-uri:

Compleurile sunt în prezent asociate cu persoanele elegante, mature, însă chiar și persoanele tinere pot purta cu succes compleuri deosebite. Important este să îl găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine! În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci compleuri de dama elegante de la Trend Land, diferite ca stil și sperăm să le incluzi în garderoba ta pentru toamnă! 

Costum bordo din trei piese

Este ideal pentru mers la birou și pentru profesoare de exemplu (deoarece începutul toamnei coincide cu începutul școlii). Trebuie să menționăm că acest compleu este compus din sacou, bluză și fustă și este fabricat în România. Având în vedere croiala și cromatica acestuia, poți să îl porți și diferit, integrând fiecare piesă a compleului în altă ținută. În ceea ce privește materialele, sacoul și fusta sunt confecționate din stofă elastică de foarte bună calitate, iar bluza dintr-o țesătură albă, fină. Fusta are croială conică, iar bluza este croită lejer, astfel încât îți poți scoate în evidență silueta și în același timp masca anumite zone care nu îți plac. 

Costum bluza fucsia și pantaloni gri

Pentru zilele în care dorești să te simți confortabil, dar totuși să ai o ținută elegantă, ideală pentru birou, acest compleu este perfect pentru tine. Este fabricat în România din cele mai bune materiale: bluza din voal elastic, iar pantalonii din stofă elastică și subțire. Bluza se remarcă prin nuanța deosebită de gri cu imprimeu abstract fucsia și prin platca fața-spate din dantelă bleumarin, iar pantalonii sunt foarte comozi și pun în evidență silueta datorită croielii conice și lungimii 7/8. 

Costum elegant din trei piese

Acest compleu deosebit poate fi purtat cu succes chiar și la un eveniment de zi, nu doar la birou. După cum poți vedea în fotografie, este format din trei piese: fustă, bluză și sacou și poate fi asortat foarte ușor. Atât bluza, cât și fusta sunt confecționate dintr-un material foarte plăcut la atingere, de tip mătase, iar sacoul este realizat din stofă crep. Fusta este căptușită și are o croială elegantă, în clini. 

Compleu gri blazer și bluză

Se potrivește perfect pentru diminețile ușor răcoroase de toamnă, în care ai vrea să te îmbraci diferit, dar totuși să te simți elegantă și frumoasă. Este un compleu format din blazer și bluză, pe care îl poți asorta cu succes la aproape orice tip de fustă și la pantaloni. Este fabricat în România, din materiale excelente. Blazerul se remarcă prin aplicațiile pe guler cu ștrasuri gri și argintii. 

Costum olive sacou și pantaloni

Este unul dintre cele mai frumoase compleuri pe care le poți avea în garderobă. Datorită croielii și nuanțelor folosite, îl poți purta cu succes atât la locul de muncă, dar și la un eveniment unde ai nevoie de o ținută formală. Sacoul este confecționat din stofă bucle, iar pantalonii din stofă elastică olive. 

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste compleuri ți-a plăcut cel mai mult și dacă îl vei include în garderoba ta pentru toamna aceasta! 

FULLSCREEN
(P) Din garderoba ta de toamnă nu trebuie să lipsească aceste compleuri superbe!
  • /

related posts

Modifică setările cookies