(P) Ești activă și vrei să fii elegantă? Alege un rucsac damă din piele naturală sau ecologică de pe Jolize.ro


Cauți o cale de mijloc între geanta cu care mergi la restaurant și ghiozdanul cu care mergi pe munte?


Această combinație între stil și utilitate este redată foarte bine de un rucsac damă. Hai să citești mai multe despre acest accesoriu!

Chit că ești mai rebelă din fire și arăți acest lucru inclusiv prin vestimentația ta și prin accesoriile tale, chit că pur și simplu ai nevoie de ceva practic și lejer dar care să te arate îngrijită și pregătită pentru ocazia de purtare, rucsacurile de damă sunt aici pentru tine, pe Jolize.ro, magazinul online de genți damă din piele made in Italy.

Genți fiindcă aceste produse sunt de fapt genți de damă tip rucsac, așadar categoria generală rămâne aceeași – doar gama de produse diferă. Cum geanta se caracterizează prin spații de depozitare în interior și aspect deosebit în exterior, plus cordele de purtat, așa și rucsacurile, totuși cu anumite diferențe:

- rucsacul din piele se poartă în spate, cu cordele de susținere, deși vine pe tine mai frumos ca un simplu ghiozdan, te completează;

- prin natura lui, este mai încăpător decât o geantă, având și buzunar exterior, și formă ceva mai plină, totuși agreabilă;

- de regulă, rucsacul de damă casual are și buzunar exterior (detaliul a trebuit să fie reluat aici pentru a accentua efectul stilistic pe care acest buzunar îl are).

De ce s-a inventat rucsacul din piele pentru ele?

Fiindcă pentru un asemenea produs a existat cerere pe piață, apoi a continuat să se producă, vânzările fiind foarte bune. Deși produse ușor de recunoscut după aspect, rucsacurile pentru damă sunt de o varietate impresionantă și sunt în trend tocmai datorită combinațiilor interesante de texturi, culori și uneori și design.

Pentru fiecare tip de garderobă există mai multe rucsacuri potrivite. Dacă ești activă prin oraș (spre exemplu, ai multe drumuri de făcut în fiecare zi prin natura activității sau poate că mergi cu metroul spre serviciu în București și mai și schimbi magistrala), poți fi și elegantă în același timp; rucsacul îți permite asta. 

Dacă îți place să mergi prin natură cu prietenii sau familia, un rucsac din piele naturală îți este util, rezistă la frecuș și, în plus, îți asigură eleganța, feminitatea, stilul, fără să te confunde cu vreun drumeț șters de pe uliță. 

Dacă îți place să călătorești, ai să vezi că, pe lângă troller, îți mai trebuie și ceva precum un rucsac drăguț, încăpător și cu un buzunar în care să îți ții ceva de urgență precum șervețelele (mai puțin biletele de avion, pentru siguranță). 

Cu alte cuvinte, nu poți ușor să călătorești cu rochie strâmtă, pantofi Stiletto și geantă ultraelegantă deoarece este incomod, însă poți purta pantofi cu toc jos sau balerini, poți purta o rochie lejeră sau fustă și poți lua cu tine un rucsac asortat cu vestimentația și suficient de elegant.

Încă ceva despre aceste uimitoare accesorii înainte să afli detalii despre câteva sortimente. Ele simulează orice tip de geantă, fiind piese multifuncționale, alternative mai comode la gențile de umăr.

Baretele reglabile, chiar detașabile, conferă libertate de mișcare, iar libertatea de mișcare este îndelung sperată de tine și de femei în general când vine vorba de pantofi, de rochie, de sutien sau de coafură.

4 extrase din colecția de rucsacuri de pe Jolize.ro

Iată câteva exemple din colecția de rucsacuri de damă din piele comercializate pe un site care îți va plăcea mult prin bogăția de articole și prețurile pentru tot buzunarul! 

Mini rucsacul kaki din piele naturală Taja 

Dintre toate rucsacurile de damă, cele kaki sunt aparte fiindcă realizezi cât de potrivite sunt chiar și la garderobele elegante. Acesta este de tip geantă, putând fi purtat atât în spate, ca rucsac, cât și pe umăr sau ca geantă de mână. E certificat că te scoate din anonimat. Se închide în partea superioară în mod sigur, cu o capsă metalică. Atenție! În interior vei regăsi un sistem ingenios de reglare a dimensiunii. Cum așa? Provoacă-te să afli!   

Mini rucsacul maro Irene

Irene este cât o carte. Este mic, maro, casual deși elegant datorită designului modern, din piele ecologică. Este prevăzut cu mâner, dar și cu o curea reglabilă și versatilă – se poate transforma în două barete. Închiderea este realizată cu fermoare în partea superioară. Buzunarul exterior – specific rucsacurilor de damă – are aplicații metalice atractive. Pielea ecologică rigidă prezentă la buzunar și la florile de decor este folosită inteligent pentru un produs cu note accentuate de feminitate.

 Rucsacul albastru din piele naturală Noor

Rucsacul Noor, prevăzut cu mâner și bretele reglabile, permite închiderea cu capsă magnetică în partea superioară. Capse magnetice mai sunt și în lateral. De ce în lateral? Pentru ajustarea dimensiunii. Acesta poate fi dat ca exemplu de rucsac de damă din piele datorită pielii naturale folosite, a culorii, a versatilității. Și prinderile magnetice contează, magnetism dublat ca efect de accentele metalice de design modern.

Rucsacul auriu Deborah

Deborah debordează de strălucire, fiind de un auriu ceva mai închis, cu aspect metalizat, cu design modern și eleganță cât cuprinde. Mâner, bretele reglabile – deja știi descrierea generală de la celelalte de mai sus – ce afli acum despre Deborah este că închiderea din partea superioară se face inclusiv cu șnur, pe lângă capsa magnetică. Buzunarul exterior este cu fermoar iar pielea ecologică rigidă cu aspect texturat se vede altfel, se simte altfel – arată bine!

Descrierile de mai sus te-au convins că un rucsac din piele te scapă de monotonie în vestimentație, păstrând nota elegantă pe care ți-o dorești? Desigur că o geantă-geantă mai trebuie din când în când, desigur că un articol nu îl exclude pe altul, dar rucsacul de damă poate înlocui un alt accesoriu în multe ocazii și în multe moduri.

Manifest pentru rucsac, dincolo de bricabrac

Dacă ești activă și vrei să îți păstrezi eleganța, ia rucsacul după tine și ai rezolvat dilema. Trendurile se schimbă de la sezon la sezon: mai apare o culoare în atenția publicului de fashion, mai apare câte o asociere, însă un articol universal, practic și care îi convinge pe cei din jur și pe oricine interacționează cu tine că este așa cum zici tu este cu siguranță geanta tip rucsac.

Observă modelele de pe Jolize.ro și vei înțelege mai bine. Acest articol are tendința să devină un manifest pro rucsacuri din piele, dar tonul acesta plin de îndemnuri prietenoase și ferme este adoptat numai ca să te lămurească de avantajele oferite.

Să mai înveți câte ceva în materie de fashion este întotdeauna ceva pozitiv. Să descoperi modele noi pe lângă cele pe care poate le știi – de asemenea, este ceva pozitiv. Să te porți de dimineața până seara cu stil, pe gustul tău, în acord cu așteptările și spre entuziasmul general este situația ideală, câștigătoare, iar asta de multe ori se poate cu unul dintre acestea în spate, pe umăr ori în mână.

A fi elegantă presupune mult mai mult decât a te îmbrăca office sau pentru o nuntă la care ești invitată. A fi elegantă înseamnă a purta eleganța și spiritul viu cu tine și a o purta cu demnitate, cu stil – imaginează-ți că atunci când ești șic ești o variantă originală și ludică a eleganței permanente.

Nu prinde bine să fii tot timpul acea doamnă de fier care taie și spânzură, nici acea fancy de Insta pusă doar pe selfie-uri. Cumva, personalitatea ta este mai complexă și spiritul tău spumos, care nu poate sta locului, înghite multiple variațiuni de machiaj, de coafură, de vestimentație și totodată de accesorizare. Și, poftim, o ofertă diversificată de rucsacuri damă din piele naturală sau ecologică te așteaptă! 

Poți continua în același spirit pragmatic și le poți compara online pe toate cele din colecția made in Italy de pe acest magazin online. Ai la dispoziție fotografii bune și edificatoare, descrieri cum au fost cele patru de mai sus, dar și cifre – dimensiunile fiind precizate la fiecare – iar prețurile sunt extrem de accesibile pentru ceea ce reprezintă. 

Rucsacul tău preferat deja te așteaptă!

Ei bine, până aici a fost. Rucsacurile de damă speră că au fost descrise cât mai bine și mai în detaliu în acest articol. Nu de alta, dar merită toată atenția!

Alături de genți, poșete, borsete și portofele, gențile de tip rucsac reprezintă accesorii utile, versatile, elegante și ușor de obținut. Le vrei? Le ai. De pe Jolize.ro

related posts

Modifică setările cookies