(P) Genți de vară ANNA CORI pentru un look proaspăt


Pentru că anotimpul în care reprezentantele feminine își etalează cu încântare ținutele în societate este în plină amploare, e cazul ca și garderoba să fie actualizată în raport cu trendurile actuale.


De obicei femeile au vara mai multe accesorii ca niciodată pe care le poartă, iar pentru ca fiecare outfit să se ridice la înălțimea așteptărilor, se cade ca și gențile să fie despre modele actuale.

Cu o experiență îndelungată în producția de încălțăminte, genți și accesorii diverse de marochinărie, ANNA CORI vine în întâmpinarea femeilor de pretutindeni și în această vară cu o colecție bogată de genți. 

Acolo unde preferințele sunt pentru un stil inegalabil și eleganță supremă, produsele oferite de ANNA CORI reprezintă soluția. Începând de la modelele de mână și de umăr și până la clutch-uri, genți plic și chiar portofele, fiecare pasionată de modă regăsește în colecția de sezon a magazinului opțiuni perfecte pentru ținutele în trend în această vară. 

Genți damă de vară de la ANNA CORI - pentru apariții de neegalat 

Pot fi soluția salvatoare în cadrul unui eveniment deosebit, dar și o completare unică a ținutelor casual, office de exemplu. Este vorba despre un accesoriu indispensabil părții feminine, putând fi chiar definitoriu pentru un outfit. 

Pe timp de vară, ideal este a aborda un look proaspăt, revigorant, relaxant deopotrivă. Când ținuta este reținută parcă din acest punct de vedere, geanta potrivită salvează situația. Nu doar în această măsură reprezintă un element statement al ținutei, ci în oricare alta. 

Mai populare ca niciodată sunt gențile din piele de piton, integral sau cu detalii din acest tip de material. Se regăsesc în variante de culori și combinații ale acestora, precum și cu variante de design numeroase în colecția de la ANNA CORI, în completare cu o bareta de umăr metalică, ajustabilă. De impact și care acordă o notă de originalitate oricărui outfit este accesoriul personalizat ANNA CORI dispus frontal, mai ales unde se realizează închiderea/deschiderea genții. 

Pielea croco este de asemenea un trend popular în această vară, potrivit mai degrabă ca o completare a ținutelor elegante sau office. Raportat la stilul vestimenar preferat, respectiv la culorile iubite, fiecare reprezentantă femină poate alege între numeroasele modele pe care le propune magazinul. Pentru cele care nu știu, ANNA CORI este disponibil atât online pe www.annacori.com, cât și în varianta fizică în mai multe orașe ale țării. Pe site pot fi vizualizate locațiile exacte ale acestora. 

Un lucru este sigur și anume că la capitolul genti dama de vara, brand-ul nu contenește să impresioneze prin modele realizate în raport cu preferințe dintre cele mai diverse. Nicio femeie nu are aceleași viziuni ca alta când vine vorba despre stilul vestimentar, motiv pentru care diversitatea este dorită. 

Așadar, cele care doresc o completare deosebită, având ca ideal un look fresh, au la dispoziție numeroase modele de genți ce se pot purta în varii feluri, în colecția acestui magazin popular. Cu ANNA CORI eleganța nu mai cunoaște limite, deci nici ținutele de vară ale femeilor ce aleg produsele acestui brand.

related posts

Modifică setările cookies