(P) Întâmpină iarna cu una dintre aceste 5 superbe jachete damă


Încă puțin și va începe în mod oficial iarna. Temperaturile sunt destul de blânde pentru această perioadă, așa că probabil nici garderoba ta nu a suferit mari modificări până în prezent.


 Însă, este momentul perfect să începi să te gândeșți la haine mai groase, eventual impermeabile, care să îți asigure confortul și căldură de care ai nevoie pe perioada iernii. 

Cel mai important este să ai în garderoba jachete pentru diferite temperaturi. Unele zile sunt mai călduroase, așa că nu vei avea nevoie de o jachetă din fas de exemplu. Așa că este bine să ai măcar două jachete damă diferite, una mai groasă și una mai subțire. Iar dacă nu știi ce să alegi, ți-am pregătit în continuare câteva sugestii. 

Începem seria de recomandări cu o piesă vestimentară într-o culoare deosebită, pe care sigur o veți aprecia: Jachetă groasă din fas matlasată cu blăniță roz. Probabil și tu te-ai obișnuit cu jachete în non-culori sau culori foarte închise pentru iarnă, însă nu ai nici un motiv pentru care să eviți culorile vesele în această perioada. Din contra: o astfel de jachetă o să te înveselească în zilele geroase și întunecate. Este o jachetă groasă și matlasată din fas roz, croită lejer, dotată cu un fermoar cu deschidere dublă, buzunare cu fermoar (plus un buzunar pe interior), glugă și blăniță detașabile și de asemenea un guler tip tunică. 

Pentru zilele puțîn mai călduroase, îți garantăm că o să îți placă Jachetă roșie din stofă bucle cu motive tradiționale. Este o jachetă elegantă, pe care o poți purta la ținute ce includ atât fuste, dar și pantaloni. Având o croiala lejeră, o să poți îmbracă o bluza mai groasă și să te simți în continuare comod. Gulerul este tip tunică, astfel încât nu vei mai avea nevoie și de o eșarfă, pentru a-ți ține de cald. Jachetă este accesorizata cu motive tradiționale crem-negru atât la decolteu, dar și la mâneci. 

Una dintre jachetele ce se potrivește perfect atât la o ținută casual, dar și la una office este Jachetă din lână coaptă gri cu crem. Este foarte comodă, genul de îmbrăcăminte în care ai vrea să stai cât mai mult dacă s-ar putea. Are și o căptușeală matlasată, pentru extra-confort, se închide cu 5 nasturi gri, iar gulerul este tip tunică. Cu siguranță o să îți placă modelul deosebit, dar și culorile. 

POZĂ 3 

Când vrei să îmbraci o haina de iarnă deosebită, alege Jachetă din lână coaptă gri cu căptușeală matlasată. Această are buzunare funcționale, pentru a-ți încălzi mâinile în zilele când îți uiți mănușile acasă ori pentru a depozita lucruri mici, pe care le vrei la îndemână. Are un guler tip tunică și se închide cu trei nasturi deosebiți. Este genul de jachetă ce se potrivește oriunde și la aproape orice ținută, așa că este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. 

Și ultima recomandare de astăzi este Jachetă matlasată muștar cu fermoar negru. Are o culoare superbă, ce a revenit în tendințe în ultima perioada și care o să te determine să îți dorești mai multe piese vestimentare cu astfel de nuanțe. Jachetă este căptușită, are un guler tip tunică foarte călduros, este matlasată și are un tiv asimetric. Glugă se poate detașa oricând dorești.. Buzunarele au ciucuri lungi din piele, astfel încât să le poți desface ușor, chiar dacă porți mănuși. 

Suntem curioși să aflăm care dintre aceste jachete ți-a placut mai mult și de ce!

FULLSCREEN
(P) Întâmpină iarna cu una dintre aceste 5 superbe jachete damă
  • /

related posts